К основному контенту

Інмунофлам на варті імунної системи


Настав осінньо-зимовий період  і ми всі вступили в епідсезон гострих респіраторних вірусних інфекцій. Цей період  у кожного триває по-різному. Все залежить від стану життєво важливої функції імунної системи, а саме - Т- клітинного імунітету.

Якщо Т-клітинний імунітет у людини міцний, то їй не страшні ніяки віруси. Імунні клітини Т- лімфоцити забезпечать надійний захист від будь яких збудників та ракових клітин.

А якщо Т-клітинний імунітет слабкий, тобто Т-лімфоцитів мало в організмі і уже є якесь хронічне захворювання, то в період міжсезоння воно буде загострюватися  і на жаль, проникнення в організм хвороботворних мікробів - вірусів та бактерій і, як наслідок, інфекційні захворювання та ускладнення практично неминучі.

Отже  якщо Ви чи Ваші близькі часто хворієте, тоді в цій статті ви дізнаєтесь про те, як швидко та гарантовано зміцнити Т- клітинний імунітет та бути захищеними від збудників і хвороб, які вони викликають.

На сьогоднішній день для зміцнення імунітету на фармацевтичному ринку України представлено багато різних препаратів іммуномодуляторів,  але по праву лідируюче місце серед усіх імуномодуляторів належить препарату рослинного походження під торговою маркою Інмунофлам®

Що собою являє Інмунофлам?

Інмунофлам® - це ліофілізований (водорозчинний) екстракт лікарської ліани Uncaria tomentosa WILLD DC  яка була визнана однією з найпотужніших імуномодулюючих рослин у світі. 

                                   

Головні діючи компоненти у його складі - алкалоїди (рослинні антибіотики), один з них – ізоптероподін, який має імуномодулюючу дію – активізує функції Т-лімфоцитів, макрофагів, нормалізує рівень антитіл – імуноглобулінів, забезпечує ефективний захист від вірусів, бактерій, грибків та ракових клітин.

Завдяки алкалоїду ізоптероподину Інмунофлам® може захистити організм від різних хвороб. У його складі, як в жодному іншому препараті, знаходиться біля 70 високоефективних цілющих компонентів. Всі ці компоненти разом – це справжня панацея від усіх захворювань. 

 Інмунофлам® є дуже потужним рослинним антибіотиком, природним антиоксидантом, імуномодулятором та імунокоректором для організму.

Відмінне рішення від розпіраторних хвороб, ГРЗ, ГРВІ та грипу.  

До того ж Інмунофлам здатен стимулювати вироблення білка інтерферону, котрий затримує проникнення вірусів та бактерій вглиб  ДНК клітин;

До складу препарату входять інші  цінні алкалоїди - рослинні антибіотики, які працюють на клітинному рівні і мають противірусну, протибактеріальну, протигрибкову, протизапальну, протиалергійнну та протипухлинну дію і можуть захистити організм від різних хвороб.

 У складі Інмунофламу, як в жодному іншому препараті, знаходиться біля 70 високоефективних цілющих компонентів. Всі ці компоненти разом – це справжня панацея від усіх захворювань. Він є дуже потужним антиоксидантом, рослинним антибіотиком, природним імуномодулятором та імунокоректором для організму. Відмінне рішення від розпіраторних хвороб, ГРЗ, ГРВІ та грипу. 

Сучасний спосіб життя вкидає організм у постійний стрес і стан імунної системи змінюється на гірший бік. Інмунофлам посилює клітинний імунітет і дає можливість імунній системі чинити опір хворобам.

☝ Інмунофлам рекомендується:

Для підтримки імунної системи в період епідемій, а також в період зимово-весняного міжсезоння,

- при частих простудних захворюваннях;

- при ОРВІ та грипі - перешкоджає можливим ускладненням спричиненими цими інфекціями;

- при синдромі хронічної втоми;

- при всіх ситуаціях, які здатні спровокувати збій імунної системи: переохолодження, важкі умови праці, недосипання, переїзди, відрядження.

🔸 Інмунофлам чинить антиоксиданту дію та підтримує гуморальний імунітет, а отже бореться із вільними радикалами і захищає організм від серцево-судинних захворювань, предчасного  старіння, раку крові, інсультів та інфарктів. 

 🔸 Має імунорегулюючу дію, отже відновлює порушені функції імунної системи, зупиняє процес розвитку аутоімунних захворювань. 

🔸 Має цитостатичну дію, блокує розмноження злоякісних клітин;

🔸 Має антикоагулянтну дію, отже розріджує кров та нормалізує кров'яний тиск, захищає від тромбоутворення; 

🔸 Має міорелаксантну дію та впливає на зниження гормонів стресу;              

🔸 Має гепатозахисну та детоксикаційну дію та на клітинному рівні виводить з організму шлаки і токсини, очищує печінку.

🔸 Має цукрознижувальний ефект, знижує рівень холестерину;

🔸 Нормалізує роботу ендокринної та нервової системи;

🔸 Чинить знеболювальну, протизапальну та жарознижуючу дії - усуває запалення і біль у суглобах та в органах сечостатевої системи і шлунково-кишкового тракту.

🔸 Здатен, нормалізувати цикл, зменшити біль при місячних та під час ПМС; 

🔸 Має антидепресивну дію - позбавляє депресивних станів, усуває відчуття слабкості та швидку стомлюваність. Підвищує енергію та поліпшує працездатність, дає бажання жити і сили творити.

🔸 На відміну від всіх синтетичних імуномодуляторів, Інмунофлам НЕ викликає побічних єффектів, НЕ стимулює імунну систему, а модулює, корегує та відновлює її.

️А пити Інмунофлам дуже просто – одна капсула вранці. Склянка води і ніяких особливих схем.

️Як працює Інмунофлам® можна відчути через одну неділю - це здоровий сон, легкий ранній підйом та відмінний настрій. Стресостійкість і працездатність, відсутнісь нежиті, кашлю, ГРЗ та ГРВІ. 

Відгуки людей про Інмунофлам ви можете почитати тут:

https://www.otzyvua.net/inmunoflam-peruanskiy-koshachiy-kogot

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Почему у всех слабый Т- клеточный иммунитет? Почему не хватает Т- лимфоцитов?

Самая главная система в организме человека - это и ммунная система.  Она отвечает за все сферы здоровья, как физического, так и эмоционального. Каждый человек, заботящийся о своем здоровье, должен знать  как она работает. Когда в иммунной системе происходит сбой, тогда онкологического заболевания не избежать. Задумывались ли вы о том, к акой иммунитет защищает нас от инфекций? Ведь  у нас в организме не один иммунитет, как многие считают, а  два вида иммунитета - это  Гуморальный иммунитет и Т- клеточный иммунитет. Об иммунитете сейчас много  пишут и много говорят.  Эта тема хоть и лежит на поверхности, но о ней не все рассказывается.   В этой статье я постараюсь простыми и доступными словами вам рассказать, почему  у всех слабый   именно -  Т- клеточный иммунитет . Объяснить, почему в организме мало  иммунных клеток  Т- лимфоцитов,  которые обеспечивают защиту от болезнетворных микробов и раковых клеток. ❗ Основной причиной ослабленного Т- клеточного иммунитета является главный  орг

Як правильно поліпшити свою імунну систему

  Хочете  до глибокої старості   бути  здоровими та енергійними  - зміцнюйте свою імунну систему, яка є  царицею всіх систем організму. Я кщо є порушення в роботі імунної системи будуть проблеми з усіма органами та системами. Вона з абезпечує захист організму і від своїх хвороботворних мікробів з якими ми народжуємося, і чужих, з навколишнього середовища.  Отже, від стану імунної системи залежить наскільки міцне буде наше здоров'я.  Але чи замислювалися ви над тим, як працює наша імунна система – чому порушується? Який вид імунітету захищає від інфекцій? ❓ А чи знаєте ви, що в  нашому організмі не один імунітет, а два види імунітету , - це Гуморальний імунітет  і "Т" - клітинний імунітет.  ❓ Та   чи знаєте ви щось про свій орган тимус ?  Я гадаю, що фактично нічого.   До мене багато людей звертаються за допомогою, і ви знаєте і жодного разу ніхто не відповів, де тимус знаходиться і які функції він виконує.                               Тимус - це головний орган імунної

Як позбутися алергії

  Літо - це час сонця, фруктів, овочів, цвітіння рослин та дерев… Але для багатьох людей – це час загострення алергічних захворювань. Щоб зрозуміти, чому виникає алергія, важливо знати, що за захист організму від збудників та звільнення від інфекційних та алергічних захворювань відповідає імунна система. Мало кому відомо, що в нашому організмі є два види імунітету  - це  гуморальний  імунітет і   "Т" - клітинний імунітет . За статистикою алергічні патології  пов'язані з  розрегулюванням  імунної системи .  Для їх усунення потрібно  скоригувати  роботу цих  двох  важливих функцій імунної системи -   гуморального і  Т- клітинного  імунітету. Отже досить відчувати себе заручником алергії!  Инмунофлам®  - супер препарат для корегування імунної системи.  ⭕ До складу Інмунофлама входить пентациклічний оксиндольний алкалоїд ізоптероподін, який має імуномодулювальну та імунокорегуючу дії.  Інакше кажучи,  ізоптероподін - це єдиний  рослинний антибіотик, який  здатний зміцнити Т-