К основному контенту

Як правильно поліпшити свою імунну систему

 

Хочете до глибокої старості бути здоровими та енергійними - зміцнюйте свою імунну систему, яка є царицею всіх систем організму. Якщо є порушення в роботі імунної системи будуть проблеми з усіма органами та системами.

Вона забезпечує захист організму і від своїх хвороботворних мікробів з якими ми народжуємося, і чужих, з навколишнього середовища. Отже, від стану імунної системи залежить наскільки міцне буде наше здоров'я. 

Але чи замислювалися ви над тим, як працює наша імунна система – чому порушується? Який вид імунітету захищає від інфекцій?

А чи знаєте ви, що в нашому організмі не один імунітет, а два види імунітету, - це Гуморальний імунітет і "Т" - клітинний імунітет. 

Та чи знаєте ви щось про свій орган тимус

Я гадаю, що фактично нічого. До мене багато людей звертаються за допомогою, і ви знаєте і жодного разу ніхто не відповів, де тимус знаходиться і які функції він виконує.

                             

Тимус - це головний орган імунної системи. Він знаходиться в верхній частині грудного відділу і відповідає за  Клітинний імунітет, тобто за дозрівання, розвиток та розмноження імунних клітин Т - лімфоцитів. (літера "Т" від слова тимус)

Що ж для нас роблять Т- лімфоцити? 

🔸 Імунні клітини Т- лімфоцити - це єдині клітини в нашому організмі, які мають рецептори на розпізнавання чужорідних мікробів - вірусів, бактерій, грибів, а також ракових клітин. Знаходять їх і знищують. 

🔸 Щомиті тисячами виводять з організму старі, хворі та пошкоджені вірусами клітини.

🔸 Очищають клітини та міжклітинний простір від шлаків та токсинів.

🔸 Стежать за порядком в організмі, не дають ні своїм мікробам ні чужим розмножуватися розвивати інфекції та створювати хвороби. 

🔸 Прибирають внутрішню інтоксикацію, роблять організм чистим та здоровим.

Але ось такий парадокс. Головний орган імунної системи тимус, який відповідає за життєво важливі клітини Т-лімфоцити, у нас в організмі недовговічний. Функціонує він з дня народження і лише до статевого дозрівання людини. Потім його імунна функція згасає і ніщо цей процес згасання не може зупинити.  

Теоретично за перші кілька років тимус повинен виробити нам стільки захисних Т- клітин, щоб їх вистачило на все наше життя. Але що ми бачимо на практиці - після статевого дозрівання людини імунна система лишається головного імунного органу, а ми на все життя залишаємося із слабким Клітинним імунітетом і відповідно слабо захищені і від своїх патогенних мікробів, що живуть в організмі, і чужих, з навколишнього середовища.

Наука досі неспроможна пояснити це парадоксальне явище – чому головний орган імунної системи так рано припиняє свою імунну функцію.


Наша медицина тут безсила, вона ніякого впливу на життєдіяльність тимусу надати не може.

Отже, недостатня кількість головних "воїнів" імунної системи Т-лімфоцитів, є дуже небезпечною для здоров’я. При дефіциті Т- лімфоцитів, виникає імунодефіцит - це такий стан, при якому Т- клітини не здатні виконувати свої захисні функції.

Симптомами імунодефіциту є: висока схильність до інфекційних захворювань, наявність шкірних захворювань,тривале загоєння ран, систематично підвищена температура тіла, захворювання носових пазух та дихальних шляхів, бронхіти, синусити, хвороби шлунково-кишкового тракту, хронічна втома, пригнічений настрій, тривалий  кашельартрити, артрозизбільшені лімфоузли.

Якщо ви зіткнулися з такими симптомами, то знайте, що ваш Т- клітинний імунітет дуже слабкий і вже ніщо не заважає хвороботворним мікробам посилено розмножуватися, поширюватись по організму, розвивати інфекції та викликати запальні, алергічні, аутоімунні й онкологічні захворювання. 

Тут ви мені можете заперечити мовляв, що за дурниця, адже у нашому організмі є безліч корисних і важливих імунних клітин. Безумовно вони є, але суть в тому, що всі вони можуть взаємозамінюватися і якщо деякі з них і випадуть із ланки, то ми їхню відсутність навіть не помітимо. 

А захисні клітини Т-лімфоцити не взаємозамінюються і якщо вони випадають із ланки, тоді імунна система працює неправильно і весь організм в цілому функціонує неправильно, а це виливається у формі різних імунодефіцитних хвороб, які ліками НЕ лікуються.

Ви мені можете і тут заперечити та сказати, адже люди роками живуть на ліках. Звичайно живуть, але немає жодних ліків які прибирають причину, вони всі лікують симптоми. І, хіба це життя на довічних небезпечних таблетках? Хіба це нормально?!  

Ми живемо у світі мікробів і все, що є навколо нас, все є і всередині нас. Є шкідливі бактерії і віруси, з якими ми народжуємося і є чужі в навколишньому середовищі. І для того, щоб "свої" і "чужі" нас не вбили, нам потрібно мати міцний Клітинний імунітет. 

Я пропоную вам високоефективний та безпечний рослинний  імуномодулятор під торговою маркою Інмунофлам®. 

Цей унікальний препарат в своєму складі містить природний антибіотик изоптероподин, який здатний зміцнити Клітинний імунітет та відновити правильну роботу імунної системи.

Інмунофлам виготовлений в Перу,  із кори лікарської рослини Ункарія Томентоза willd dс, яка за своїм цілющим складом та відновлюючою дією на імунну систему не має аналогів у світі. Перевершує такі широко відомі рослини як золотий корінь, (сибірський женьшень), гриб шиітаке, мурашине дерево (Пау Д'Арко), ехінацею та інші лікарські рослини. Через колючки на стеблі в народі має назву - котячий кіготьCat’s Claw, Una de Gato. 

Через колючки на стеблі. Ункарія Томентоза willd dс, в народі має назву - котячий кіготьCat’s Claw, Una de Gato. 

Характеристики Ункарія Томентоза willd dс - котячий кіготь були предметом спеціального розгляду наукових симпозіумів, проведених під егідою ООН. Так, у рішенні симпозіуму «Андійські продукти в харчуванні людини 2000 р» (1988 рік Ліма - Перу) препарати з Ункарія Томентоза willd dс, були рекомендовані як важливий компонент протиракового захисту.

У липні 1989 року в США було видано патент вченому Клаусу Кеплінгеру за виділення 6-ти оксиндолічних алкалоїдів - рослинних антибіотиків (патент № 48449), в якому він встановив, що два з них виявляють високу ефективність у лікуванні імунних захворювань.

У 1994 році в Женеві було проведено наукову конференцію присвячену терапевтичним властивостям Ункарія Томентоза willd dс, вчені довели що вона так відновлює імунну систему людини як жодна інша рослина світу, а також має потужні протипухлинні властивості. 

В 1995 році Світова організація охорони здоров’я надала Uncaria tomentosa Willd dc статус лікарської рослини, яку занесли до Міжнародної Фармакопеї. 

В 1995 році Інмунофлам® був зареєстрований в Україні як лікарський засіб. Упродовж 28 років використовується для зміцнення імунної системи і боротьби зі збудниками та хворобами, які вони викликають: інфекційними захворюваннями, запальними процесами, алергічними реакціями, аутоімунними захворюваннями та раковими пухлинами.

Цінність Інмунофлама® полягає в тому, що він як жодний інший препарат, в своєму складі містить цінні пентациклічні алкалоїди, в часності ізоптероподін, який має потужну імуномодулюючу дію. Він активує Т - лімфоцити і макрофаги, які знешкоджують внутрішньоклітинні віруси, які живуть і розмножуються тільки в ДНК клітин людини.

До того ж Інмунофлам потужний антиоксидант. Його антиоксидантні властивості підтримують гуморальний імунітет та забезпечують захист організму від пошкоджень вільними радикалами.

Вільні радикали - це небезпечні молекули, які спричиняють окислювальний стрес, що призводить до різних хвороб, особливо до розвитку серцево-судинних захворювань (інфаркти, інсульти), рак крові.

Природні вітаміни С і Е, які містить Інмунофлам, нейтралізують ці небезпечні молекули знижуючи ризик розвитку серцево-судинних захворювань та раку крові.

У складі Інмунофламу® знаходиться біля 70 цілющих компонентів природного походження, які здатні вилікувати і запобігти багатьом проблемам зі здоров'ям. 

Вони мають: протизапальні, жовчогінні, діуретичні, гіпотензивні, гепатопротекторні, спазмолітичні, антисептичні, міорелаксантні, протиастматичні, антидепресивні, антикоагулянтні, а також протиалергічні властивості.

І це далеко не весь перелік цілющих властивостей Інмунофламу, що можуть покращити здоров'я людини.  

Він має адаптогенні та детоксикаційні дії - допомагає організму адаптуватися до різних стресових факторів, збільшуючи його здатність протистояти інфекційним захворюванням та сприяти скорому одужанню. Володіє здатністю на клітинному рівні виводити з організму шлаки і токсини, старі, хворі клітини і тим самим покращувати загальне самопочуття.

Інмунофлам містить цінні рослинні антибіотики, що працюють на клітинному рівні і одночасно надають противірусну, протибактеріальну та протигрибкову дії, тим самим знешкоджуючи патогенні мікроорганізми. 

Чому ще варто вибрати Інмунофлам®?

Для  корекції порушень імунної системи існують препарати інтерферони. Але вони на клітинному рівні НЕ працюють і не можуть знищити віруси, а значить, і не можуть підвищити Клітинний імунітет. До того ж несуть  ризик розвитку побічних реакцій.

Активні компоненти Інмунофламу® стимулюють вироблення власного інтерферону, який захищає ДНК клітини від проникнення в них внутрішньоклітинних вірусів та бактерій. 

Отже, Інмунофлам - це "лікар", який працює на клітинному рівні і лікує НЕ наслідки хвороби, а її першопричини, і що важливо немає протипоказань і побічних ефектів. 

Ще варто вибрати цей препарат тому, що всі лікувальні компоненти, які він містить, значно знижують ризик розвитку ускладнень, тому Інмунофлам особливо актуальний для тих, хто вже перехворів на коронавірусну інфекцію.

Що ще дуже важливо: Інмунофлам® містить цінні РОА- пентациклічні оксиндольні алкалоїди - природні антибіотики, які мають згубний вплив на різноманітні види пухлин.

Дослідження вчених свідчать на користь Інмунофламу® як засобу, профілактики і лікування раку. Ось тому, якщо хочете  довше залишатися здоровими, то приймайте Інмунофлам і зміцнюйте свій Клітинний імунітет.

Звертаю вашу увагу на те, що на даний момент на просторах інтернету і в аптеках для "зміцнення" імунітету є безліч препаратів з Ункарії томентоза - котячий кіготь.

Проте не всі знають, що в світі існує понад 60 різновидів рослин під назвою Ункарія томентоза - котячий кіготь. І, що всі вони є пустишкою для Т- клітинного імунітету.

До того ж, не всім відомо, що крім  Ункарія Томентоза willd dс, яка росте в гірській місцевості Перу, жоден з них не пройшов клінічних досліджень, не довів ефективність і безпечність при застосуванні.

Інмунофлам® виготовлений з справжньої лікарської рослини Ункарія Томентоза willd dс - котячий кіготь, яка виключно росте в гірській місцевості Перу і має клінічно доведену ефективність.

Діючі компоненти цієї лікарьскої рослини ізучалися вченими всього світу. Результатом цих досліджень і став препарат Інмунофлам, який з 1995 року доступний в Україні. 

Інмунофлам пройшов клінічні випробування у відділі ендокринної гінекології Інституту педіатрії, акушерства і гінекології АМН України (ІПАГ). Довів свою високу ефективність в лікуванні мастопатії, ПМС, СХУ.

Отже, обираючи Інмунофлам®, ви обираєте препарат з непохитними стандартами високої якості та екологічної чистоти. 

Хочу звернути Вашу увагу й на те, що на сьогоднішній день існує імунна підтримка, яка базується на препаратах антиоксидантах, вітамінах, нутрієнтах, овочах, фруктах, ягодах та продуктах харчування.

І при цьому вам важливо знати, що все це антиоксиданти, і вони підтримують лише гуморальний імунітет, і до Т- клітинного імунітету абсолютно ніякого відношення не мають.

Ви знаєте, неможливо переоцінити роль Інмунофламу в укріпленні Клітинного імунітету та в захисті організму від збудників та ракових клітин. Він увібрав в себе всі цілющі властивості лікарської ліани Ункарія Томентоза Willd dc за допомогою яких можна правильно і надійно  зміцнити імунну систему, поліпшити здоров'я та довше жити.

До усього вищесказаного хочу ще додати фрагмент інтерв'ю з доктором медичних наук, патофізіологом Віктором Доценко: "Це брак освіти, - каже він. Нерозуміння того, що проти внутрішньоклітинної інфекції працює саме Т- клітинний імунітет, який знищує любий вірус, а гуморальний імунітет тут ні до чого".

Посилання на відео:https://www.youtube.com/watch?v=O8tANaBwb-s

Отже, найефективнішим засобом проти збудників інфекційних захворювань та ракових клітин залишається наш власний - Т- клітинний імунітет, тобто наші захисники організму імунні клітини - Т- лімфоцити (кілери). 

І щоб в найбільш напружений момент не залишити свій організм без надійного імунного захисту, краще заздалегідь потурбуватися про правильне зміцнення своєї імунної системи.

Адже неправильно зміцнюючи імунну систему, ми отримуємо безліч проблем зі здоров'ям та високий ризик ранньої смерті.

Зберігайте при собі цю інформацію та діліться нею з усіма своїми знайомими і друзями. 

Спосіб застосування та дози:

Дорослим і дітям старше 6 років 1 капсула один раз на день, бажано вранці за 30 хвилин до їжі, запивати склянкою води. 

Тривалість прийому становить 2-3 місяці. 

Більш детальну інформацію про Інмунофлам® та його придбання ви можете отримати за телефонами.

+380 (44) 5781748 Міський

+380 (67) 111-21-70 Київстар

+380 (95) 857-25-64 Vodafone

+380 (63) 578-17-48 Lifecell

Телефонуйте! Консультація безкоштовна!

Комментарии

  1. Інмунофлам мені призначив сімейний лікар для підтримки імунітету та відновлення після коронавірусу. Чудовий препарат. Рекомендую всім!

    ОтветитьУдалить
  2. Регулярно поём всей семьёй - результат очевиден. Даже если что-то кто-то в семье подхватывает . то проходит очень легко и быстро. Спасибо Лидии Даниловне!

    ОтветитьУдалить
  3. Дякую за відгук! Дуже рада, що Інмунофлам вам допомогає. Бажаю вам і вашій родині міцного здоровья!

    ОтветитьУдалить

Отправить комментарий

Популярные сообщения из этого блога

Почему у всех слабый Т- клеточный иммунитет? Почему не хватает Т- лимфоцитов?

Самая главная система в организме человека - и ммунная система.  Она отвечает за все сферы здоровья, как физического, так и эмоционального. Каждый человек, заботящийся о своем здоровье, должен знать  как она работает.  Если по какой - то из причин в иммунной системе происходит сбой, тогда  иммунодефицита  не избежать. Задумывались ли вы о том, к акой иммунитет защищает нас от инфекций? Ведь  у нас в организме не один иммунитет, как многие считают, а  два вида иммунитета - это Гуморальный иммунитет и Т- клеточный иммунитет.  В социальных сетях много информации об  иммунной системе , но человеку без специального образования  разобраться в ней сложно. П ростыми и доступными словами  я расскажу вам о  двух главных  факторах влияющих на сбой работы  иммунной системы.  Объясню, почему у каждого человека слабый именно Т- клеточный иммунитет . Почему в организме мало иммунных клеток Т-лимфоцитов, которые обеспечивают защиту от болезнетворных микробов и раковых клеток ❗Первый фактор -  это

Як позбутися алергії

  Літо - це час сонця, фруктів, овочів, цвітіння рослин та дерев… Але для багатьох людей – це час загострення алергічних захворювань. Щоб зрозуміти, чому виникає алергія, важливо знати, що за захист організму від збудників та звільнення від інфекційних та алергічних захворювань відповідає життєво важлива функція імунної системи, а саме - Т- клітинний імунітет. Мало кому відомо, що в нашому організмі є два види імунітету  - це  молекулярний імунітет  та  "Т" - клітинний імунітет . За статистикою алергічні патології  пов'язані з  розрегулюванням  імунної системи.  Саме це провокує розвиток алергічних реакцій і захворювань.  Для іх усунення потрібно  скоригувати  роботу  цих  двох  важливих функцій імунної системи -   гуморального і  Т- клітинного  імунітету. Отже досить відчувати себе заручником алергії!  Рослинний препарат іммуномодулятор ІНМУНОФЛАМ  допоможе зміцнити Т- клітинний імунітет та усунути збудників ваших страждань. Инмунофлам®  - супер препарат для корегування