К основному контенту

Як позбутися алергії

 


Літо - це час сонця, фруктів, овочів, цвітіння рослин та дерев… Але для багатьох людей – це час загострення алергічних захворювань.

Щоб зрозуміти, чому виникає алергія, важливо знати, що за захист організму від збудників та звільнення від інфекційних та алергічних захворювань відповідає життєво важлива функція імунної системи, а саме - Т- клітинний імунітет.

Мало кому відомо, що в нашому організмі є два види імунітету - це  молекулярний імунітет та "Т" - клітинний імунітет.

За статистикою алергічні патології пов'язані з розрегулюванням імунної системи. Саме це провокує розвиток алергічних реакцій і захворювань. Для іх усунення потрібно скоригувати роботу  цих двох важливих функцій імунної системи - гуморального і Т- клітинного імунітету.

Отже досить відчувати себе заручником алергії! 

Рослинний препарат іммуномодулятор ІНМУНОФЛАМ  допоможе зміцнити Т- клітинний імунітет та усунути збудників ваших страждань.

Инмунофлам® - супер препарат для корегування імунної системи. 

⭕ До складу Інмунофлама входить пентациклічний оксиндольний алкалоїд ізоптероподін, який має імуномодулювальну та імунокорегуючу дії. 

Інакше кажучи, ізоптероподін - це єдиний рослинний антибіотик, який здатний зміцнити Т-клітинний імунітетактивізувати функції Т - лімфоцитів, макрофагів, нормалізувати рівень антитіл-імуноглобулінів і відновити порушену функцію імунної системи.

Але це ще далеко не все. 

 Інмунофлам містить близько 70 рослинних фізіологічно активних лікувальних речовин різних хімічних груп, які синергічно взаємодіють між собою підсилюючи дію один одного. 

Серед них знаходяться рослинні антибіотики широкого спектру дії, які надають протизапальну, противовірусну, протибактеріальну, протиалергійну, протигрибкову та протипухлинну дії. Таким чином ми маємо високу єфективність в лікуванні будь-яких алергічних реакцій та захворювань.

За рахунок синергізму природного явища і рослинних антибіотиків ми маємо виразну і збалансовану імуномодулювальну, імунокорегуючу, а також гіпотензивну, гепатопротекторну, спазмолітичну, протиастматичну, антивиразкову, антимутагенну, антидепресантну, детоксикаційну, антикоагулянтну, нейропротекторну, протидіабетичну, антиоксидантну та протиалергійну дії в одному препараті. 

                               

Атопічна екзема розпочинаючись в ранньому віці, швидко набуває хронічного перебігу і якщо вчасно не підтримати Клітинний імунітет, то існує висока загроза розвитку імунодефіцитного стану, а це в свою чергу загрожує розвитком серйозних  захворювань, тобто звичайна нежить, чхання, сверблячі висипання, можуть призвести до такого аутоімунного захворювання як бронхіальна астма чи навіть до гіршого – смерті. Від астми в світі помирає близько 250 000 людей на рік.

На сьогоднішній день способу лікування не знайдено, тому лікарі не можуть вилікувати атопічні захворювання, але варіант лікування існує. Це «хибне коло» здатен «розірвати» Инмунофлам® - синергічний препарат цитокінового, імуномодулювального, антиоксидантного та імунокорегуючого впливу.

Ефективність Інмунофламу доведена клінічно. На кафедрі Інституту педіатрії, акушерства, гінекології АМН України (ІПАГ) він пройшов клінічні випробування і був внесений до реєстру лікарських засобів. 

Серед переваг Інмунофламу необхідно також зазначити те, що він виготовлений з унікальної рослини Ункарія Томентоза willd dc, яка за своїми лікувальними властивостями не має аналогів у світі.  Визнана лікарською рослиною (занесена до Міжнародної Фармакопеї), відповідає усім вимогам і рекомендаціям ВОЗ: висока ефективність, відсутність токсичних та побічних ефектів, фармако-економічність.

ДжерелоТекст (FB).        Джерело: Гугл Документ

В цьому відео лікар вищої категорії, Довганіна Ірина Юріївна, яка добре знає ринок фарм-препаратів розповідає про рослинний препарат Инмунофлам®. 

Посилання до відео: https://www.youtube.com/watch?v=OFotic2gzIw


Замовити Інмунофлам та отримати додаткову консультацію про його  лікувальну дію можна за телефонами:

+380 (44) 5781748 Міський

+380 (67) 1112170 Київстар

+380 (50) 857-25-64 Vodafone

+380 (63) 578-17-48 Lifecell

 

Комментарии

  1. Я приймаю Інмунофлам на протязі 10 років і позбулася багатьох проблем по здоровью, зокрема досить важкого захворювання - токсикодермії, пов'язаного з грибково-бактеріальною інфекцією.

    А мій чоловік приймаючи ІНМУНОФЛАМ для профілактики вірусних захворювань , помітив, що в нього пройшов грибковий дерматит, який докучав йому багато років. Завдячуючи ІНМУНОФЛАМУ ми почуваемся здоровими і щасливими. Інмунофлам гідний похвали! Рекомендую всім!

    ОтветитьУдалить
  2. Шановні друзі.
    Я лікар із 40 річним стажем. Хочу поділитися досвідом використання препарату Інмунофлам. У мене дочка після перенесеного ГРВІ захворіла на вірусний кератит. Захворювання яке практично не піддається лікуванню. Перепробували весь арсенал протизапальних препаратів (гормони,
    антибіотики,трави,противірусні препарати) все марно.Впали у відчай. Але знайшлася добра людина Лідія Даніловна яка порекомендувала Інмунофлам. Прийняли два курси лікування. Про кератит забули. Зменшилась кількість простудних захворювань. Ковід дочка перенесла в дуже легкій формі завдяки Інмунофламу.
    Як лікар я рекомендую приймати Інмунофлам для лікування і профілантики вірусних інфекцій.
    З повагою до всіх.

    ОтветитьУдалить

Отправить комментарий

Популярные сообщения из этого блога

Почему у всех слабый Т- клеточный иммунитет? Почему не хватает Т- лимфоцитов?

Самая главная система в организме человека - и ммунная система.  Она отвечает за все сферы здоровья, как физического, так и эмоционального. Каждый человек, заботящийся о своем здоровье, должен знать  как она работает.  Если по какой - то из причин в иммунной системе происходит сбой, тогда  иммунодефицита  не избежать. Задумывались ли вы о том, к акой иммунитет защищает нас от инфекций? Ведь  у нас в организме не один иммунитет, как многие считают, а  два вида иммунитета - это Гуморальный иммунитет и Т- клеточный иммунитет.  В социальных сетях много информации об  иммунитете и  человеку без специального образования  разобраться в нем сложно. Я попытаюсь п ростыми и доступными словами  рассказать вам о   двух главных   факторах влияющих на иммунную систему.  Объясню, почему у каждого человека слабый именно Т- клеточный иммунитет . Почему в организме мало иммунных клеток Т-лимфоцитов, которые обеспечивают надежную защиту от болезнетворных микробов и раковых клеток ❗Первый фактор -  это

Як правильно поліпшити свою імунну систему

  Хочете  до глибокої старості   бути  здоровими та енергійними  - зміцнюйте свою імунну систему, яка є  царицею всіх систем організму. Я кщо є порушення в роботі імунної системи будуть проблеми з усіма органами та системами. Вона з абезпечує захист організму і від своїх хвороботворних мікробів з якими ми народжуємося, і чужих, з навколишнього середовища.  Отже, від стану імунної системи залежить наскільки міцне буде наше здоров'я.  Але чи замислювалися ви над тим, як працює наша імунна система – чому порушується? Який вид імунітету захищає від інфекцій? ❓ А чи знаєте ви, що в  нашому організмі не один імунітет, а два види імунітету , - це Гуморальний імунітет  і "Т" - клітинний імунітет.  ❓ Та   чи знаєте ви щось про свій орган тимус ?  Я гадаю, що фактично нічого.   До мене багато людей звертаються за допомогою, і ви знаєте і жодного разу ніхто не відповів, де тимус знаходиться і які функції він виконує.                               Тимус - це головний орган імунної