К основному контенту

Густа кров? Тромбоз? Чим розріджувати кров?



Тромбози - це патологічний стан, при якому в судинах утворюються щільні кров'яні згустки, що уповільнюють нормальний перебіг крові. Внаслідок чого кров перестає надходити судинами в органи і в цих органах відбувається відмирання тканин (некроз, інфаркт). А це смертельна ситуація. Коли тромб блокує легеневу артерію чи капіляри у серці чи головному мозку, хворому вже важко допомогти.

Хто може зіткнутися з тромбозом?

Насамперед у групі ризику люди, які ведуть малорухливий спосіб життя, мають надмірну вагу та шкідливі звички.

 


Підвищена в'язкість крові часто пов'язана з неправильним харчуванням. У такій крові підвищена концентрація холестерину, ліпідних сполук, тромбоцитів, гемоглобіну та глюкози.

Ознаки тромбозу спочатку непомітні. До характерних симптомів відносять: почервоніння шкіри, тахікардію, болі в литках при ходьбі, набряки ніг.

Лікарі, як правило, призначають консервативну терапію протизапальними нестероїдними препаратами та синтетичними ліками антикоагулюючої дії (розріджують кров), які мають протипоказання та цілу низку побічних дій.

Одним з нешкідливих і супер сильних природних препаратів, який має протизапальну і антикоагулюючу дію є ІНМУНОФЛАМ®.


Інмунофлам® містить найцінніший рослинний антибіотик ринхофілін, що розріджує кров і перешкоджає утворенню атеросклеротичних бляшок на стінках артерій, а також тромбів в артеріях мозку, серця, легень та інших органах;

У складі препарату знаходяться цінні природні речовини - феноли, поліфеноли і флавоноїди, що мають антиоксидантну дію. Вони в 50 разів сильніші за вітамін Е і в 20 разів  за всіх відомого антиоксиданту вітаміну С.

Інмунофлам® містить полісахариди та ефірні олії, що покращують реологічні властивості крові і надають сприятливий вплив на роботу серцево-судинної системи.

В Інмунофламі знаходиться вітамін Р. Він  зміцнює капіляри і знижує рівень холестерину в крові. 

Отже, інмунофлам® захищає від атеросклерозу, інфаркту та інсульту;

- знижує рівень холестерину;

- перешкоджає утворенню холестеринових бляшок;

- Стабілізуює рівень цукру в крові;

- нормалізує артеріальний тиск;

- очищають кров і попереджає передчасне старіння організму;

- знижуює токсичне навантаження після застосування синтетичних ліків антикоагулюючої дії.

Профілактика краще, ніж лікування. Щоб залишатися здоровими протягом досить тривалого періоду часу, приймайте Інмунофлам як з профілактичною, так і з лікувальною метою. При прийомі Інмунофламу кров буде потрібної якості, ніколи не утворяться тромби, а там, де утворилися, вони розсмокчуться.

Нагадаю, що тромбофлебіт, небезпечний тим, що тромб при будь-якій фізичній напрузі може відірватися і перейти в глибокі вени потрапити в серце та легені, що призводить до важкого стану, аж до літального.

Замовити Інмунофлам та отримати додаткову консультацію про його  лікувальну дію можна за телефонами:

+380 (44) 5781748 Міський

+380 (67) 1112170 Київстар

+380 (50) 857-25-64 Vodafone

+380 (63) 578-17-48 Lifecell

 


Комментарии

  1. Татьяна
    Я принимаю химиотерапию. Два курса перед операцией прошли очень тяжело. Узнала про инмунофлан незадолго до операции. Начала принимать. И вот операция прошла успешно, восстановилась быстро и теперь во время химиотерапии практически не чувствую побочных эффектов. Я уверена, что это именно инмунофлан. На самом деле, как ты поймёшь, что это помогает, если не попробуешь и не убедишся сам.)

    ОтветитьУдалить
  2. Здравствуйте, Татьяна! Большое спасибо вам за отзыв! Я очень рада, что Инмунофлам помог вам легко перенести операцию и быстро восстановиться. Желаю вам скорейшего выздоровления и крепкого здоровья!

    ОтветитьУдалить

Отправить комментарий

Популярные сообщения из этого блога

Почему у всех слабый Т- клеточный иммунитет? Почему не хватает Т- лимфоцитов?

Самая главная система в организме человека - это и ммунная система.  Она отвечает за все сферы здоровья, как физического, так и эмоционального. Каждый человек, заботящийся о своем здоровье, должен знать  как она работает. Когда в иммунной системе происходит сбой, тогда онкологического заболевания не избежать. Задумывались ли вы о том, к акой иммунитет защищает нас от инфекций? Ведь  у нас в организме не один иммунитет, как многие считают, а  два вида иммунитета - это  Гуморальный иммунитет и Т- клеточный иммунитет. Об иммунитете сейчас много  пишут и много говорят.  Эта тема хоть и лежит на поверхности, но о ней не все рассказывается.   В этой статье я постараюсь простыми и доступными словами вам рассказать, почему  у всех слабый   именно -  Т- клеточный иммунитет . Объяснить, почему в организме мало  иммунных клеток  Т- лимфоцитов,  которые обеспечивают защиту от болезнетворных микробов и раковых клеток. ❗ Основной причиной ослабленного Т- клеточного иммунитета является главный  орг

Як правильно поліпшити свою імунну систему

  Хочете  до глибокої старості   бути  здоровими та енергійними  - зміцнюйте свою імунну систему, яка є  царицею всіх систем організму. Я кщо є порушення в роботі імунної системи будуть проблеми з усіма органами та системами. Вона з абезпечує захист організму і від своїх хвороботворних мікробів з якими ми народжуємося, і чужих, з навколишнього середовища.  Отже, від стану імунної системи залежить наскільки міцне буде наше здоров'я.  Але чи замислювалися ви над тим, як працює наша імунна система – чому порушується? Який вид імунітету захищає від інфекцій? ❓ А чи знаєте ви, що в  нашому організмі не один імунітет, а два види імунітету , - це Гуморальний імунітет  і "Т" - клітинний імунітет.  ❓ Та   чи знаєте ви щось про свій орган тимус ?  Я гадаю, що фактично нічого.   До мене багато людей звертаються за допомогою, і ви знаєте і жодного разу ніхто не відповів, де тимус знаходиться і які функції він виконує.                               Тимус - це головний орган імунної

Як позбутися алергії

  Літо - це час сонця, фруктів, овочів, цвітіння рослин та дерев… Але для багатьох людей – це час загострення алергічних захворювань. Щоб зрозуміти, чому виникає алергія, важливо знати, що за захист організму від збудників та звільнення від інфекційних та алергічних захворювань відповідає імунна система. Мало кому відомо, що в нашому організмі є два види імунітету  - це  гуморальний  імунітет і   "Т" - клітинний імунітет . За статистикою алергічні патології  пов'язані з  розрегулюванням  імунної системи .  Для їх усунення потрібно  скоригувати  роботу цих  двох  важливих функцій імунної системи -   гуморального і  Т- клітинного  імунітету. Отже досить відчувати себе заручником алергії!  Инмунофлам®  - супер препарат для корегування імунної системи.  ⭕ До складу Інмунофлама входить пентациклічний оксиндольний алкалоїд ізоптероподін, який має імуномодулювальну та імунокорегуючу дії.  Інакше кажучи,  ізоптероподін - це єдиний  рослинний антибіотик, який  здатний зміцнити Т-