К основному контенту

Густа кров? Тромбоз? Чим розріджувати кров?



Тромбози - це патологічний стан, при якому в судинах утворюються щільні кров'яні згустки, що уповільнюють нормальний перебіг крові. Внаслідок чого кров перестає надходити судинами в органи і в цих органах відбувається відмирання тканин (некроз, інфаркт). А це смертельна ситуація. Коли тромб блокує легеневу артерію чи капіляри у серці чи головному мозку, хворому вже важко допомогти.

Хто може зіткнутися з тромбозом?

Насамперед у групі ризику люди, які ведуть малорухливий спосіб життя, мають надмірну вагу та шкідливі звички.

 


Підвищена в'язкість крові часто пов'язана з неправильним харчуванням. У такій крові підвищена концентрація холестерину, ліпідних сполук, тромбоцитів, гемоглобіну та глюкози.

Ознаки тромбозу спочатку непомітні. До характерних симптомів відносять: почервоніння шкіри, тахікардію, болі в литках при ходьбі, набряки ніг.

Лікарі, як правило, призначають консервативну терапію протизапальними нестероїдними препаратами та синтетичними ліками антикоагулюючої дії (розріджують кров), які мають протипоказання та цілу низку побічних дій.

Одним з нешкідливих і супер сильних природних препаратів, який має протизапальну і антикоагулюючу дію є ІНМУНОФЛАМ®.


Інмунофлам® містить найцінніший рослинний антибіотик ринхофілін, що розріджує кров і перешкоджає утворенню атеросклеротичних бляшок на стінках артерій, а також тромбів в артеріях мозку, серця, легень та інших органах;

У складі препарату знаходяться цінні природні речовини - феноли, поліфеноли і флавоноїди, що мають антиоксидантну дію. Вони в 50 разів сильніші за вітамін Е і в 20 разів  за всіх відомого антиоксиданту вітаміну С.

Інмунофлам® містить полісахариди та ефірні олії, що покращують реологічні властивості крові і надають сприятливий вплив на роботу серцево-судинної системи.

В Інмунофламі знаходиться вітамін Р. Він  зміцнює капіляри і знижує рівень холестерину в крові. 

Отже, інмунофлам® захищає від атеросклерозу, інфаркту та інсульту;

- знижує рівень холестерину;

- перешкоджає утворенню холестеринових бляшок;

- Стабілізуює рівень цукру в крові;

- нормалізує артеріальний тиск;

- очищають кров і попереджає передчасне старіння організму;

- знижуює токсичне навантаження після застосування синтетичних ліків антикоагулюючої дії.

Профілактика краще, ніж лікування. Щоб залишатися здоровими протягом досить тривалого періоду часу, приймайте Інмунофлам як з профілактичною, так і з лікувальною метою. При прийомі Інмунофламу кров буде потрібної якості, ніколи не утворяться тромби, а там, де утворилися, вони розсмокчуться.

Нагадаю, що тромбофлебіт, небезпечний тим, що тромб при будь-якій фізичній напрузі може відірватися і перейти в глибокі вени потрапити в серце та легені, що призводить до важкого стану, аж до літального.

Замовити Інмунофлам та отримати додаткову консультацію про його  лікувальну дію можна за телефонами:

+380 (44) 5781748 Міський

+380 (67) 1112170 Київстар

+380 (50) 857-25-64 Vodafone

+380 (63) 578-17-48 Lifecell

 


Комментарии

  1. Татьяна
    Я принимаю химиотерапию. Два курса перед операцией прошли очень тяжело. Узнала про инмунофлан незадолго до операции. Начала принимать. И вот операция прошла успешно, восстановилась быстро и теперь во время химиотерапии практически не чувствую побочных эффектов. Я уверена, что это именно инмунофлан. На самом деле, как ты поймёшь, что это помогает, если не попробуешь и не убедишся сам.)

    ОтветитьУдалить
  2. Здравствуйте, Татьяна! Большое спасибо вам за отзыв! Я очень рада, что Инмунофлам помог вам легко перенести операцию и быстро восстановиться. Желаю вам скорейшего выздоровления и крепкого здоровья!

    ОтветитьУдалить

Отправить комментарий

Популярные сообщения из этого блога

Почему у всех слабый Т- клеточный иммунитет? Почему не хватает Т- лимфоцитов?

Иммунная система - самая главная система в организме человека. Она отвечает за все сферы здоровья, как физического, так и эмоционального. Каждый человек, заботящийся о своем здоровье, должен знать  как работает его иммунная система.  Если в иммунной системе  по какой - то из причин происходит сбой, тогда  иммунодефицитного заболевания  не избежать. Задумывались ли вы о том, к акой иммунитет защищает нас от инфекций? Ведь  у нас в организме не один иммунитет, как многие считают, а  два вида иммунитета - это Гуморальный иммунитет и Т- клеточный иммунитет.  Об иммунной системе в сети много информации, но человеку без специального образования  разобраться в ней сложно. Я п ростыми и доступными словами  расскажу вам о  главных  факторах влияющих на  иммунную систему.   Объясню, почему   жизненно важная функция иммунной системы -  Т- клеточный  у  каждого человека  слабый.  Почему в организме мало иммунных клеток Т-лимфоцитов, которые  обеспечивают защиту от болезнетворных микробов и рако

Як правильно поліпшити свою імунну систему

  Хочете  до глибокої старості   бути  здоровими та енергійними  - зміцнюйте свою імунну систему, яка є  царицею всіх систем організму. Я кщо є порушення в роботі імунної системи будуть проблеми з усіма органами та системами. Вона з абезпечує захист організму і від своїх хвороботворних мікробів з якими ми народжуємося, і чужих, з навколишнього середовища.  Отже, від стану імунної системи залежить наскільки міцне буде наше здоров'я.  Але чи замислювалися ви над тим, як працює наша імунна система – чому порушується? Який вид імунітету захищає від інфекцій? ❓ А чи знаєте ви, що в  нашому організмі не один імунітет, а два види імунітету , - це Гуморальний імунітет  і "Т" - клітинний імунітет.  ❓ Та   чи знаєте ви щось про свій орган тимус ?  Я гадаю, що фактично нічого.   До мене багато людей звертаються за допомогою, і ви знаєте і жодного разу ніхто не відповів, де тимус знаходиться і які функції він виконує.                               Тимус - це головний орган імунної

Як позбутися алергії

  Літо - це час сонця, фруктів, овочів, цвітіння рослин та дерев… Але для багатьох людей – це час загострення алергічних захворювань. Щоб зрозуміти, чому виникає алергія, важливо знати, що за захист організму від збудників та звільнення від інфекційних та алергічних захворювань відповідає життєво важлива функція імунної системи, а саме - Т- клітинний імунітет. Мало кому відомо, що в нашому організмі є два види імунітету  - це  молекулярний імунітет  та  "Т" - клітинний імунітет . За статистикою алергічні патології  пов'язані з  розрегулюванням  імунної системи.  Саме це провокує розвиток алергічних реакцій і захворювань.  Для іх усунення потрібно  скоригувати  роботу  цих  двох  важливих функцій імунної системи -   гуморального і  Т- клітинного  імунітету. Отже досить відчувати себе заручником алергії!  Рослинний препарат іммуномодулятор ІНМУНОФЛАМ  допоможе зміцнити Т- клітинний імунітет та усунути збудників ваших страждань. Инмунофлам®  - супер препарат для корегування