К основному контенту

Вбиваємо грибок

 


ГРИБОК - це інфекційне захворювання, і як тільки збудника знешкодить, проблема буде вирішена.

Чим знешкодити збудника хвороб?

Щоб протистояти грибковій інфекції, потрібно привести в активний стан Т-клітинний імунітет. Зі слабким саме Т-клітинним імунітетом знешкодити грибок ніяк не вийде - він знову і знову буде розмножуватись. Особливо це стосується людей похилого віку, оскільки через дуже слабкий Клітинний імунітет і поганий кровообіг у кінцівках вони входять у підвищену групу ризику по мікозах стоп і нігтів.

Отже, якщо у вас є в наявності потовщені або пожовклі нігті, сухі плями на шкірі, що лущаться або навпаки мокнуть, рясне випадання волосся, лупа і свербіж, то будь-який з цих симптомів повинен вас насторожити і змусити вас зробити одну річ - терміново зайнятися зміцненням Т- клітинного імунітету. Причому не лише свого, а й членів своєї родини, адже патогенні грибки передаються побутовим шляхом.

Чи можна вилікувати грибок? 

Складність лікування грибкової інфекції полягає в тому, що грибок знаходиться всередині, тому, якщо вас цікавить, чи можна вилікувати грибок зовнішніми засобами, відповідь – ні, ні та ще раз ні! Не ускладнюйте проблему! Не витрачайте час та гроші!

Як згадувалося вище, щоб перемогти грибок, необхідно посилити Клітинний імунітет, тобто привести в активний стан імунні клітини Т-лімфоцити. Щоб ви краще могли зрозуміти, що таке Т-клітинний імунітет, уявіть собі, що вас від ворогів захищає потужна армія. Це і є Т-клітинний імунітет або Т-лімфоцити(кілери), які вбивають хвороботворні мікроорганізми - віруси, бактерії, грибки, найпростіші, а також ракові клітини.


Отже, пам'ятайте,
 щоб позбутися паразитирующих мікроорганізмів і хвороб, які вони викликають, необхідно усилювати саме Клітинний імунітет. 

Чим підвищити Клітинний імунітет?

Для посилення Клітинного імунітету потрібен препарат рослинного походження, який має імуномодулюючу дію і впливає на причину, що викликає захворювання.

Грибкові захворювання лікуються синтетичними антигрибковими препаратами, мазями та антибіотиками, які не дають очікуваного результату.

Чому? Тому що грибок до хімічних ліків пристосовується і ховається туди, куди вони не проникають.

Як позбутися грибка?

Для профілактики та лікування грибкових захворювань немає кращого препарату, ніж препарат рослинного походження під торговою маркою Інмунофлам®.

На фармринку України Інмунофлам знаходиться з 1995 року. Пройшов клінічні випробування і довів свою високу ефективність людям та науці. Інмунофлам один із найкращих препаратів у моїй практиці. Протягом 29 років він жодного разу мене не підвів. Тому я всім його рекомендую.

Що в Інмунофламі такого, чого немає в інших препаратах?

У складі Інмунофламу®, як в жодному іншому препараті, знаходиться цінний рослинний антибіотик ізоптероподін, який має потужну імуномодулюючу дію і суттєво (на 40%) підвищує Т-клітинний імунітет. Уявляєте, природна речовина, що знаходиться в Інмунофламі, формує армію захисних клітин Т-лімфоцитів від яких швидко гинуть збудники - віруси, бактерії та грибки.

                           

Крім цього, до складу препарату Інмунофлам входить біля 70 цілющих компонентів, серед них є  алкалоїди – рослинні антибіотикі широкого спектру дії. Вони мають протигрибкові, протибактеріальні, противірусні, протизапальні,  протиалергічні та протипухлинні властивості.

Тому Інмунофлам эфективний не тільки при грибкових захворюваннях, а за будь-яких захворювань, -  інфекційних, запальних, аутоімунних, алергічних та онкологічних. 

Крім рослинних антибіотиків, Імунофлам® містить цінні природні антиоксиданти – феноли, поліфеноли, флавоноїди, які в 50 разів сильніші за вітамін Е та в 20 разів сильніші від всім відомого антиоксиданту вітаміну С. Завдяки природним антиоксидантам зміцнюється гуморальний імунітет, покращується стан серцево-судинної системи, зупиняються процеси старіння, з'являється приплив сил та енергії.

Іммунофлам® є міорелаксантом, допомагає боротися з депресією, а також покращує сон. 

Має детоксикаційну дію, допомагає впоратися з наслідками негативного впливу на організм зовнішніх факторів. 

Виявляє гепатопротекторну дію, зміцнює функцію печінки та допомагає позбутися токсинів. Посилює діяльність органів травлення. 

До того ж  Інмунофлам® чудово взаємодіє з будь-якими іншими ліками, не має протипоказань, звикання, а також не викликає побічних ефектів.

І це далеко не весь перелік цілющих властивостей препарату, які можуть покращити здоров'я людини. Не вистачить і статті, щоб перерахувати всі хвороби, які зцілює Інмунофлам.

Спосіб застосування

Інмунофлам® відмінно підходить людям усіх вікових категорій. Приймається по 1 капсулі один раз на день. Бажано приймати з ранку за 20 -30 хвилин до їди  запиваючи склянкою води. Тривалість лікувального курсу становить три місяці, за необхідності курс можна повторити.                   

Інмунофлам можна застосовувати зовнішньо з метою лікування ран різного походження, гнійничкових захворювань шкіри, пролежнів, опіків, укусів мошок, комарів, тощо. Потрібно відкрити 1-2 капсули Інмунофламу, змішати вміст із будь-яким протизапальним кремом і нанести на поверхню ураженого шкірного покриву. В результаті  швидко покращується стан шкірного покриву, зникає болючість, печіння, запалення, почервоніння та свербіж.


Замовити Інмунофлам® та отримати безкоштовну консультацію ви можете за вказаними телефонами:

+380 (44) 578 17 48 Міський

+380 (67) 111 21 70 Київстар

+380 (95) 857-25-64 Vodafone

+380 (63) 578-17-48 Lifecell

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Почему у всех слабый Т- клеточный иммунитет? Почему не хватает Т- лимфоцитов?

Какие бы проблемы  в организме человека  ни возникали, это вопрос к  и ммунной системе . Она является самой главной системой в нашем с вами организме.  Ответственна за все сферы здоровья, как физического, так и эмоционального. Защищает нас от миллионов патогенных микробов населяющих Землю.  Учеными подсчитано, что на несколько триллионов клеток человеческого организма приходится почти 10 триллионов микроскопических "сожителей" - вирусов, бактерий, грибков, простейших.  Получается, что микробов в  нашем теле живет больше чем жителей на планете. Но даже в этой ситуации мы нормально себя чувствуем. Спрашивается, почему так?   Да потому, что все болезнетворные микробы, - вирусы, бактерии, грибы, а также раковые клетки находятся под контролем  жизненно важной функции иммунной системы   - Т - клеточного иммунитета . И мы должны  знать  как он работает. Из-за нехватки иммунных клеток Т- лимфоцитов, которые принадлежат Т- клеточному иммунитету,  онкологического заболевания  не избе

Як правильно поліпшити імунну систему

  Хочете  до глибокої старості   бути  здоровими та енергійними  - зміцнюйте свою імунну систему, яка є  царицею всіх систем організму. Я кщо в роботі імунної системи є порушення - будуть проблеми з усіма органами та системами.  Від стану імунної системи  залежить наскільки міцне буде ваше здоров'я.  Але чи замислювалися ви над тим, як працює ваша імунна система – чому порушується? Який вид імунітету захищає від інфекцій? ❓ Чи знаєте ви, що в  нашому організмі є  два види імунітету , - це Гуморальний імунітет  і "Т" - клітинний імунітет.  ❓ Та   чи знаєте ви щось про свій орган тимус ?  Я гадаю, що фактично нічого.   До мене багато людей звертаються за допомогою, але жодного разу ніхто не відповів, де тимус знаходиться і які функції він виконує.                               Тимус - це головний орган імунної системи. Він знаходиться в верхній частині грудного відділу і  відповідає за   Клітинний імунітет, тобто за дозрівання,   розвиток та розмноження імунних клітин  Т

ПЕДІАТРІЯ та "лікар" рослинного походження Інмунофлам®

Ми щодня стикаємося з мільйонами вірусів і бактерій. Протистояти їм може НЕ щасливий випадок, а наш власний  Т- клітинний імунітет . Якщо він сильний, то організм із будь-якою хворобою впорається. Отже, якщо ваша дитина страждає на часті респіраторні захворювання, є хронічні вірусні чи бактеріальні інфекції, або є наявність грибкових захворювань, а також алергічні реакції та захворювання  – є всі підстави запідозрити недостатність  саме -  Т- клітинного імунітету . Гадаю, що мало хто знає, що у нас в організмі є два види імунітету - це  Т-клітинний імунітет та гуморальний імунітет, але  в   медицині вони обидва мають однакове  підґрунтя - ІМУНІТЕТ.  Отже, яка роль належить гуморальному імунітету? Гуморальний імунітет  - це імунні к літини крові  В - лімфоцити. Вони   виробляють антитіла ,   які   нейтралізують вільні радикали та знешкоджують  хвороботворні мікроби, що мешкають  у плазмі крові  (у кишківнику). Яку роль відіграє Т- клітинний імунітет?    Т- клітинний імунітет - це ос