К основному контенту

Як не хворіти


Доброго дня шановні читачі. Якби мене запитали, яку одну рекомендацію я можу дати кожній людині відносно здоровья, я б відповіла так: зміцнюйте свій Т- клітинний імунітет. Без міцного саме Т- клітинного імунітету неможливо мати хороше здоров'я і довге життя.

Сьогодні я вам розповім, які імуномодулятори слід приймати, щоб зміцнити  - Т- клітинний імунітет, а яких слід уникати.

Коли я своїм пацієнтам говорю, що ви хворієте тому, що у вас слабкий Клітинний імунітет, то вони зовсім не розуміють про що я кажу, і говорять у відповідь - ми зміцнюємо свій імунітет вітамінами.

Я не втомлююся їм говорити, і вам скажу: Дорогі мої, у нашому організмі не ОДИН імунітет, а ДВА види імунітету - це Гуморальний імунітет  і Т- клітинний імунітет. 

Гуморальний імунітет – це імунні клітини крові В – лімфоцити, вони захищають нас від вільних радікалів і тих шкідливих мікробів, які знаходяться в кишківнику. 


Імунні клітини крові В-лімфоцити потребують підтримки антиоксидантів і вітамінів Для цього ми приймаємо, препарати антиоксиданти, їмо їжу, овочі та фрукти, пьємо вітаміни.

До речі, будьте обережні з прийомом синтетичних вітамінів. Я хочу сказати, що я сама не займалася вивченням цього питання, але фахівці в цій галузі, яких я дуже поважаю, сказали мені так: "Якщо людина починає пити синтетичні вітаміни, то організм втрачає здатність засвоювати вітаміни природного походження". Тому будьте обережні з прийомом синтетичних вітамінів.

Щодо Клітинного імунітету, то Т- клітинний імунітет - це імунні клітини Т - лімфоцити і вони потребують іншої підтримки. 

Але перш ніж розповісти чим підтримати Т- клітинний імунітет, я розповім вам, яку роль відіграють Т- лімфоцити у нашому організмі.

Імунні клітини Т- лімфоцити відіграють ключову роль в організмі людини. Вони є єдиними клітинами, що мають здатність розпізнать і знищити будь-які чужорідні мікроби - віруси, бактерії, гриби, а також ракові клітини.

Т- лімфоцити - є чистильниками організму. Вони щомиті тисячами знаходять і виводять з організму старі, хворі та пошкоджені вірусами клітини.Очищують клітини та міжклітинний простір від шлаків і токсинів. Прибирають внутрішню інтоксикацію. Стежать за порядком в організмі, не дають  збудникам розмножуватися, розвивати інфекції та викликати хвороби. Роблять наше тіло чистим і здоровим.

Як ви гадаєте, який орган у тілі людини найголовніший? 

Найчастіше люди називають печінку та серце. Багато хто говорить, що мозок. Але мало хто знає, що найголовнішим органом у нашому тілі є центральний орган імунної системи тимус. Саме він відповідає за розвиток та розмноження життево важливих клітин Т- лімфоцитів ( приставка "Т" від слова тимус).

Але на превеликий жаль існування тимусу у нашому організмі обмежене. У дуже ранньому віці він зазнає значної атрофії. Після чого його імунна функція згасає, і ніщо цей процес згасання не може зупинити.

У теорії, за перші кілька років після народження тимус повинен виробити стільки захисних Т- клітин, щоб їх вистачило нам на все життя. Але, що ми бачимо на практиці - після статевого дозрівання людини імунна система лишається головного імунного органу, а ми надто рано залишаємося із слабким Клітинним імунітетом і, відповідно, слабо захищені і від своїх збудників, шо живуть в організмі і чужих з навколишнього середовища.

Вченим досі невідомо, чому головний орган імунної системи так рано припиняє свою імунну функцію.

 

Наша медицина тут безсила, вона ніякого впливу на життєдіяльність тимусу надати не може.Отже ми всі дифіцитарні по Т- клітинному імунітету.

МАЛО в організмі захисних клітин Т- лімфоцитів - постійні застуди, вічне нездужання, втома, немає захисту від вірусів, шкідливих бактерій, грибів та ракових клітин. Розвиваються вірусні, бактеріальні, грибкові інфекційні захворювання, запальні, аутоімунні процеси та ракові пухлини. 

НЕМАЄ захисних клітин Т- лімфоцитів виникає імунодефіцит - це такий стан, при якому Т- клітини не здатні виконувати свої захисні функції і життя зупиняється. Рак - це імунодефіцитне захворювання.

З цього випливає, що Т- клітинний імунітет життєво важливий для людини, саме від нього залежить здоров'я та тривалість життя.

На пошуки втраченого імунітету ми йдемо в аптеку, а там на полицях та вітринах розташовані сотні імуномодуляторів та імуностимуляторів. Відчуття, ніби потрапляєш на виставку здобутків хімічної промисловості всього світу. 

Але виникає питання: якщо винайдено таку кількість потужних синтетичних препаратів для відновлення імунної системи, то чому ж у людей він не в нормі? Може бути, що не все так просто з цією сильнодіючою хімією? А значить, є сенс пошукати для себе інший препарат -  натуральний, ефективний без побічних ефектів і нетоксичний.

Над цим питанням задумувались вчені різних спеціальностей (фармакологи, біохіміки, імунологи) з багатьох країн світу. Але тільки після 20-ти річних  клінічних досліджень перуанської лікарської рослини Ункарії Томентоза willd dc, (котячий кіготь, Una de Gato, Cat's Claw) вченими був розроблений унікальний лікарський препарат Інмунофлам®.

Цінність Інмунофламу дуже велика! У його складі, як в жодному іншому препараті, знаходиться рослинний антибіотик ізоптероподін, який володіє потужною імуномодулюючою дією. Це означає, що Інмунофлам надає прямий вплив на Т-лімфоцити та макрофаги, що беруть участь у запуску імунної відповіді проти штамів вірусів. 

Тобто, при нестачі Т- лімфоцитів, Інмунофлам допомогає відновити їх кількість та активність, що дає можливість захистити організм від зовнішніх загроз і позбутися внутрішньоклітинних збудників, які живуть і розмножуються в ДНК клітин людини.

Завдяки такій унікальній дії, Інмунофлам є одним із найпотужніших природних імуномодуляторів на фармацевтичному ринку України.

При цьому Інмунофлам на відміну від синтетичних імуномодуляторів не чинить на імунну систему стимуляційної дії, тому його без побоювання можуть приймати люди не тільки зі зниженим, але й підвищеним імунним статусом.

До того ж, Інмунофлам потужний антиоксидант. Під його впливом стає міцним гуморальний імунітет. Тобто клітини крові В - лімфоцити, які виробляють антитіла - імуноглобуліни забезпечують захист організму від пошкоджень вільними радикалами.

Вільні радикали - це небезпечні молекули, які спричиняють окислювальний стрес, що призводить до раннього старіння, розвитку хвороб серця, судин, а також раку крові.

Отже, Інмунофлам зміцнює дві життєво важливі функції імунної системи  - Т- клітинний імунітет та гуморальний імунітет. Тобто нормалізує рівень антитіл – імуноглобулінів та активує захисні клітини Т - лімфоцити і макрофаги.

У результаті злагодженої роботи двох видів імунітету - Т-клітинного та гуморального, імунна система стає збалансованою, правильно працює та забезпечує захист організму від будь-яких хвороботворних мікроорганізмів та ракових клітин.

До складу Інмунофламу входять цінні пентациклічні оксиндольні алкалоїди - рослинні антибіотики, які працюють на клітинному рівні і одночасно надають противірусну, протибактеріальну, протигрибкову, протизапальну, протиалергічну та протипухлинну дії.

І це далеко не весь перелік його цілющих компонентів, які можуть покращити здоров'я людини. У складі Інмунофламу знаходиться біля 70 фізіологічно активних речовин, які мають - жовчогінні, діуретичні, гіпотензивні, гепатопротекторні, спазмолітичні, антисептичні, міорелаксантні, протиастматичні, антидепресивні, антикоагулянтні та імунокорегуючі властивості.

І ось такий різноманітний склад фізіологічно активних речовин і зумовлює широке показання до застосування Інмунофламу: імунні захворювання, злоякісні утворення різних органів, хвороби серця та судин, хвороби печінки, хвороби крові, хвороби дихання, хвороби кістково-м'язової системи та сполучної системи, аутоімунні захворювання. Допомагає виводити шлаки і токсини, запобігає старінню тканин організму.

Таким чином, Інмунофлам показаний для профілактики та лікування практично будь-яких захворювань.

На протязі 28 років я використовую цей препарат при лікуванні своїх пацієнтів від різних захворювань - від банальної застуди до важковиліковних аутоімунних і навіть онкологічних захворювань.

Приймаю Інмунофлам сама для зміцнення Т- клітинного імунітету. І всі ці роки почуваюся чудово. 

Якщо ви шукаєте эффективний природний імуномодуляторджерело антиоксидантів, а також природні антибіотикі, які працюють на клітинному рівні і знешкоджують збудників, то Інмунофлам - це саме те, що вам потрібно.

💊Форма випуску: капсули.

⏳Одна баночка розрахована на 1 місяць прийому. А пити Інмунофлам дуже просто – одна капсула вранці. Склянка води і ніяких особливих схем не треба.

Ефективність та безпека Інмунофламу підтверджена клінічними випробуваннями.

Протипоказання та побічна дія:

Клінічні дослідження показали, що препарат Інмунофлам з лікарської ліани Ункарія Томентоза willd dc - Котячий кіготь, НЕ має токсичності навіть при прийомі у великих дозах. 

Однак Інмунофлам не рекомендується вагітним жінкам, а також людям із пересадженими донорськими органами, оскільки може призвести до відторгнення чужорідних тканин.

На заверщення пропоную вам відео, в якому український вчений-фармаколог, доктор медичних наук, професор, член-кореспондент Національної академії наук - Іван Чекман, розповідає про Інмунофлам та його допомогу імунній системі організму.

Посилання: https://www.youtube.com/watch?v=-DPpeUqPkvQ

Додаткову інформацію про Інмунофлам® та його придбання ви можете отримати за телефонами.

+380 (44) 5781748 Міський

+380 (67) 111-21-70 Київстар

+380 (95) 857-25-64 Vodafone

+380 (63) 578-17-48 Lifecell

 Телефонуйте! Консультація безкоштовна!










Комментарии

  1. Інмунофлам - це дійсно чудодійний препарат!
    Застосовую його вже багато років. Навіть після першого прийому препарату (три місяці) відчуваються суттєві зміни в організмі.
    Інмунофлам покращує самопочуття, зцілює весь організм та укріплює його.
    Рекомендую Інмунофлам.
    Він стане захисником вашого організму.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Ольга, дякую за відгук! Радію, що Інмунофлам вам допомогає. Бажаю вам міцного здоров'я та всього найкращого.

      Удалить
  2. Я зі своєю родиною зараз знаходжусь в чужій далекій країні. Люди біля нас часто хворіють, але ми захищені. У нас є чудо-препарат Інмунофлам! Він наше спасіння! Приймайте, не зволікайте! Хворобі легше запобігти, ніж потім мучитися з нею залишок життя. Бажаю всім міцного імунітету та мирного неба!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Олена, дуже вдячна вам за відгук. Радію, що завдяки Інмунофламу ви здорові.
      Спасибі за рекомендацію! Бажаю вам і вашій родині міцного здоровʼя та миру!

      Удалить
  3. Инмунофлам отличный растительный препарат иммуномодулятор. Я начала его применять и заметила отличные результаты . Первое, что я почувствовала - это прилив сил и энергии, а также значительное улучшение в пищеварительной системе. А главное - исчезла молочница. Я ни разу не пожалела, что начала пить этот натуральный препарат. Жалею только об одном, что на протяжении долгих лет зря тратила свое время на хождение по кабинетам врачей и тратила деньги на неправильное лечение.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Валентина, дякую за такий розгорнутий відгук! Я дуже рада, що Інмунофлам вам допоміг і Ви задоволені результатом. Бажаю міцного здоров'я, миру і всього Вам найкращого!

      Удалить
  4. Шановні друзі.
    Я лікар із 40 річним стажем. Хочу поділитися досвідом використання препарату Інмунофлам. У мене дочка після перенесеного ГРВІ захворіла на вірусний кератит. Захворювання яке практично не піддається лікуванню. Перепробували весь арсенал протизапальних препаратів (гормони,
    антибіотики,трави,противірусні препарати) все марно.Впали у відчай. Але знайшлася добра людина Лідія Даніловна яка порекомендувала Інмунофлам. Прийняли два курси лікування. Про кератит забули. Зменшилась кількість простудних захворювань. Ковід дочка перенесла в дуже легкій формі завдяки Інмунофламу.
    Як лікар я рекомендую приймати Інмунофлам для лікування і профілантики вірусних інфекцій.
    З повагою до всіх.
    Попович Анатолій Іванович.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Велике спасибі, Анатолій Іванович, за відгук. Я дуже рада, що вашій дочці допоміг Інмунофлам. У відповідь бажаю вам і вашій родині міцного здоров'я, миру і багато удачі.

      Удалить
  5. Всім доброго дня. Хочу поділитись з вами своїм досвідом. Я, та моя родина, приймаємо Інмунофлам з 2015 року!!! Всі ці роки мої рідні не хворіють на вірусні інфекції, моя щитовидна залоза прийшла в норму, а у мого чоловіка простата прийшла в норму, зʼявились сили та енергія.
    Рекомендую всім цей безпечний рослинний препарат імуномодулятор. Особливо тим, у кого знижений імунітет і часто хворіють.

    ОтветитьУдалить

Отправить комментарий

Популярные сообщения из этого блога

Почему у всех слабый Т- клеточный иммунитет? Почему не хватает Т- лимфоцитов?

Самая главная система в организме человека - это и ммунная система.  Она отвечает за все сферы здоровья, как физического, так и эмоционального. Каждый человек, заботящийся о своем здоровье, должен знать  как она работает. Если в работе иммунной системе происходит сбой, тогда онкологического заболевания не избежать. Задумывались ли вы, к акой иммунитет защищает нас от инфекций? Ведь  у нас в организме не один иммунитет, как многие считают, а  два вида иммунитета - это  Гуморальный иммунитет и Т- клеточный иммунитет. Об иммуните много пишут и говорят. Хотя эта важная тема и лежит на поверхности, но о ней не все рассказывается.   В этой статье я постараюсь простыми и доступными словами вам рассказать, почему  у всех слабый   именно -  Т- клеточный иммунитет . Почему в организме мало  иммунных клеток  Т-лимфоцитов,  которые обеспечивают защиту от болезнетворных микробов и раковых клеток. ❗ Основной причиной ослабленного Т- клеточного иммунитета является главный  орган   иммунной системы

Як правильно поліпшити свою імунну систему

  Хочете  до глибокої старості   бути  здоровими та енергійними  - зміцнюйте свою імунну систему, яка є  царицею всіх систем організму. Я кщо є порушення в роботі імунної системи будуть проблеми з усіма органами та системами. Вона з абезпечує захист організму і від своїх хвороботворних мікробів з якими ми народжуємося, і чужих, з навколишнього середовища.  Отже, від стану імунної системи залежить наскільки міцне буде наше здоров'я.  Але чи замислювалися ви над тим, як працює наша імунна система – чому порушується? Який вид імунітету захищає від інфекцій? ❓ А чи знаєте ви, що в  нашому організмі не один імунітет, а два види імунітету , - це Гуморальний імунітет  і "Т" - клітинний імунітет.  ❓ Та   чи знаєте ви щось про свій орган тимус ?  Я гадаю, що фактично нічого.   До мене багато людей звертаються за допомогою, і ви знаєте і жодного разу ніхто не відповів, де тимус знаходиться і які функції він виконує.                               Тимус - це головний орган імунної

Як позбутися алергії

  Літо - це час сонця, фруктів, овочів, цвітіння рослин та дерев… Але для багатьох людей – це час загострення алергічних захворювань. Щоб зрозуміти, чому виникає алергія, важливо знати, що за захист організму від збудників та звільнення від інфекційних та алергічних захворювань відповідає життєво важлива функція імунної системи, а саме - Т- клітинний імунітет. Мало кому відомо, що в нашому організмі є два види імунітету  - це  молекулярний імунітет  та  "Т" - клітинний імунітет . За статистикою алергічні патології  пов'язані з  розрегулюванням  імунної системи.  Саме це провокує розвиток алергічних реакцій і захворювань.  Для іх усунення потрібно  скоригувати  роботу  цих  двох  важливих функцій імунної системи -   гуморального і  Т- клітинного  імунітету. Отже досить відчувати себе заручником алергії!  Рослинний препарат іммуномодулятор ІНМУНОФЛАМ  допоможе зміцнити Т- клітинний імунітет та усунути збудників ваших страждань. Инмунофлам®  - супер препарат для корегування