К основному контенту

ПЕДІАТРІЯ та "лікар" рослинного походження Інмунофлам®

Ми щодня стикаємося з мільйонами вірусів і бактерій. Протистояти їм може НЕ щасливий випадок, а наш власний Т- клітинний імунітет. Якщо він сильний, то організм із будь-якою хворобою впорається.

Отже, якщо ваша дитина страждає на часті респіраторні захворювання, є хронічні вірусні чи бактеріальні інфекції, або є наявність грибкових захворювань, а також алергічні реакції та захворювання  – є всі підстави запідозрити недостатність самеТ- клітинного імунітету.

Гадаю, що мало хто знає, що у нас в організмі є два види імунітету - це  Т-клітинний імунітет та гуморальний імунітет.І, що в медицині вони обидва мають однакове підґрунтя - ІМУНІТЕТ. 

Отже, яка роль належить гуморальному імунітету?

Гуморальний імунітет  - це імунні клітини крові В - лімфоцити. Вони виробляють антитіла, які забезпечують імунний захист у кишечнику.

Яку роль відіграє Т- клітинний імунітет?  

Т- клітинний імунітет - це особливі імунні клітини - Т - лімфоцити. Вони захищають організм від збудників - вірусів, бактерій, грибків, а також ракових клітин. 

Т-лімфоцити є єдиними клітинами, які знешкоджують в організмі небезпечні внутрішньоклітинні віруси, що живуть і розмножуються тільки в ДНК клітин людини

Ви  уявляєте, наскільки важливі ці наші захисникі організму. Адже, завдяки саме Т-лімфоцитам знижується ризик виникнення інфекційних захворювань, запальних процесів, алергічних реакцій, аутоімунних захворювань, доброякісних і злоякісних пухлин. 

Але на превеликий жаль, з Клітинним імунітетом, складається не все так добре, як би нам того хотілося. Суть в тому, що в нашому організмі за імунні клітини Т- лімфоцити відповідає орган тимус, (літера «Т» від слова «тимус») про який мало хто знає де він знаходиться, і яку роль він виконує в організмі. Фактично тимус є головним органом імунної системи.

                        

Розташований він у верхній частині грудини. В тимусі лімфоцити дозрівають і обучаються розпізнавати чужорідні мікроорганізми - віруси, грибки, бвктерії та ракові клітини. Обучившись поступають в кров знаходять іх та знищують.

Але на жаль існування тимусу в організмі людини недовговічне. Функціонує він з дня народження і лише до статевого дозрівання людини (до 14 років). Після статевого дозрівання наступає зворотній розвиток, який називають віковою інволюцією, тобто імунна функція тимуса згасає і ніщо цей процесс згасання не може зупинити.

Чому головний орган імунної системи так рано припиняє свою життєво важливу функцію – науці досі невідомо.


Офіційна медицина тут безсила, вона ніяких способів впливу на тривалість життя тимусу надати не може.

Виходячи з вищесказаного, можна зробити висновок, що чим більше захисних клітин Т- лімфоцитів виробив тимус в перші роки життя, тим  міцніший Т-клітинний імунітет.

І чим менше захисних Т- клітин виробив тимус, тим слабший Клітинний іммунітет і тим вища ймовірність захворіти дитині на первинні чи вторинні імунодефіцитні захворювання.

Варто відразу сказати, що хвороби тимуса явище рідкісне. Сам факт, захворіє  чи не захворіє дитина на інфекцію залежатиме від стану Т- клітинного імунітету.

Практично всі батьки добре знають про важливість вітамінів для підняття імунітету. Але батькам важливо зрозуміти, що прийом вітамінів НЕ рятує від вірусів. Вітаміни - це антіоксиданти і вони підтримують лише гуморальний імунітет, а до Клітинного імунітету абсолютно ніякого відношення НЕ мають.

Тому, якщо дитина хворіє на інфекцію, то це НЕ через нестачу антиоксидантів чи вітамінів, чи холодну пору року, чи розстібнуту куртку і не тому, що поруч хтось кашлянув або чхнув, а хворіє через слабкий Т- клітинний імунітет, тобто в організмі МАЛО захисних клітин Т-лімфоцитів і вони не в силах чинити опір ні своїм, ні чужим, атакуючим збудникам - вірусам, грибкам та бактеріям.

Інакше кажучи, в організмі дитини є свої небезпечні віруси, з якими вона народжується і є чужі, які потрапляють в організм з навколишнього середовища. І для того, щоб свої і "чужі" не вбили, необхідно підвищити рівень захисних клітин Т - лімфоцитівЯк наслідок, дитина перестане часто хворіти, або почне швидко та легко одужувати.

Можливо хтось з батьків зі мною не погодиться, оскільки їм лікар точно сказав, що в організмі є антитіла і вони вбивають віруси.  Але, вибачте мені за сленг - це брак освіти, нерозуміння того, що віруси - це внутрішньоклітинні паразити і вбити іх може тільки Т- клітинний імунітет, тобто імунні клітини Т-лімфоцити і ніякі інші імунні клітини цього зробити не можуть.

Чим підвищити Т- клітинний імунітет?

На щастя підвищити рівень Т- лімфоцитів можна за допомогою рослинних лікарських препаратів, які у своєму складі містять алкалоїд (рослинний антибіотик), що має потужні імуномодулюючі властивості.

Одним з найпотужніших рослинних препаратів з доведеною імуномодулюючою дією є лікарський засіб під торговою маркою Інмунофлам®.

Інмунофлам®  на протязі 28 років знаходиться на фармринку України. У відділі ендокринної гінекології Інституту педіатрії, акушерства і гінекології АМН України (ІПАГ) він пройшов клінічні випробування. Довів свою безпечність та високу ефективність людям і науці.

Цінність Інмунофламу® дуже велика! У його складі, як в жодному іншому препараті, знаходиться рослинний антибіотик ізоптероподин, який має неперевершені імуномодулюючі та імунокорегуючі властивості. 

Тобто алкалоїд ізоптероподин зміцнює життєво важливу функцію імунної системи - Т- клітинний імунітет, збільшуючи або зменшуючи імунну відповідь за потреби.

Це означає, що під впливом Інмунофламу® відбуваються виражені зміни у стані імунної системи з тенденцією до відновлення. Це дає можливість позбутися особливо небезпечних внутрішньоклітинних вірусів, що живуть і розмножуються в ДНК клітин людини та завдають величезної шкоди організму.

Завдяки такій унікальній дії, Інмунофлам є одним із найефективніших рослинних імуномодуляторів та імунокоректорів на фармацевтичному ринку України.

Для корекції порушень імунної системи існують синтетичні імуностимулятори інтерферониАле синтетичні препарати на клітинному рівні НЕ працюють і не можуть знищити внутрішньоклітинні віруси, а значить, і не можуть підвищити Т- клітинний імунітет. До того ж вони несуть  ризик розвитку побічних реакцій.

Імунофлам® містить цінні рослинні компоненти, які змушують організм самостійно виробляти інтерферони, що захищають  передусім ДНК клітини від проникнення в них внутрішньоклітинних вірусів та бактерій.

До того ж Інмунофлам містить рослинні антибіотики, які працюють на клітинному рівні і одночасно надають противірусну, протизапальну, антибактеріальну, протигрибкову, протиалергійну та протипухлинну дії. 

Отже, Інмунофлам® – це "лікар", який НЕ бореться із симптомами, а знищує першопричину хвороби. І що важливо немає протипоказань і побічних ефектів. 

Він відмінно себе зарекомендував в лікуванні ГРЗ, ГРВІ, грипі, гнійному отиті, збільшенні лімфовузлів, гіперплазії піднебінних та носоглоткових мигдаликів, алергії, при обструктивному бронхіті, бронхіальній астмі, псоріазі, атопічному дерматиті. Тобто при всіх захворюваннях, які супроводжуються імунними порушеннями.

І це далеко не весь перелік цілющих властивостей препарату, що можуть покращити здоров'я дитини. Не вистачить і статті, щоб перерахувати всі хвороби, які зцілює Інмунофлам®.

До його складу входить  біля 70 цілющих компонентів природного походження, які здатні вилікувати і запобігти багатьом проблемам зі здоров'ям. Вони мають: жовчогінні, діуретичні, гіпотензивні, гепатопротекторні, спазмолітичні, антисептичні, міорелаксантні, протиастматичні, антидепресивні і антикоагулянтні властивості.

Інмунофлам® має адаптогену дію - допомагає організму адаптуватися до різних температурних змін збільшуючи його здатність протистояти інфекційним захворюванням, сприяти поліпшенню самопочуття та скорому одужанню. 

Він має потужні протизапальні, знеболювальні і жарознижуючі  властивості. При застосуванні Інмунофламу® відбувається значне гальмування запального процесу в органах та тканинах. Швидко нормалізується температура тіла, та підвищується активність хворої дитини. Захворювання протікає у легкій формі, його тривалість значно скорочується.

Інмунофлам® має детоксикаційну та міорелаксантну дію - захищає від несприятливого впливу синтетичних препаратів та антибіотиків. Нормалізує роботу нервової та ендокринної системи. На клітинному рівні очищує організм від ядів, шлаків, токсинів та слизу і тим самим покращує загальне самопочуття.

До того ж, Інмунофлам® укріплює гуморальний імунітет. Він містить цінні рослинні речовини  - феноли і поліфеноли, які у 50 разів сильніші вітаміна Е та у 20 разів сильніші всім відомого антиоксиданта вітаміна С. Тобто, його потужні антиоксидантні властивості зменшують концентрацію вільних радикалів, а значить зменшують ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

З вищесказаного випливає, що Інмунофлам® зміцнює два види імунітету - гуморальний і Т- клітинний. 

А це означає, що Інмунофлам®  підтримує в організмі необхідний рівень антитіл - імуноглобулінів та збільшує чисельність і активність Т-лімфоцитів і макрофагів. Тобто, не дає жодного шансу вірусам оселитися в організмі і розвити гостру респіраторну інфекцію.

У разі хронічних респіраторних захворювань, лікарі часто призначають кортикостероїди. Інмунофлам® може стати чудовою альтернативою таким препаратам, при цьому не завдати жодної шкоди здоров’ю дитини.

Після лікування  препаратом Інмунофлам® нормалізуються клініко-лабораторні показники, покращується загальне самопочуття, нормалізується сон та апетит.

Практика показує, що діти і підлітки, які приймають рослинний імуномодулятор Інмунофлам® з профілактичною метою, ростуть міцними і здоровими

В цьому відео доктор медичних наук, патофізіолог Віктор Доценко спростовує роль антитіл у боротьбі з вірусами. Він запевняє, що головні борці з вірусами - це Т- лімфоцити, або ж - Т- клітинний імунітет.

https://www.youtube.com/watch?v=O8tANaBwb-s 

Додаткову інформацію про Інмунофлам® та його придбання ви можете отримати за телефонами.

+380 (67) 111 21 70 Київстар

+380 (95) 857-25-64 Vodafone

+380 (63) 578-17-48 Lifecell

+380 (44) 578 17 48 Міський

Телефонуйте! Консультація безкоштовна!

 





Комментарии

  1. Попович Анатолій22 января 2024 г. в 08:55

    Шановні друзі, я лікар із 40 річним стажем. Хочу поділитися з вами своїм досвідом використання препарату Інмунофлам. У мене дочка після перенесеного ГРВІ захворіла на вірусний кератит. Захворювання яке практично не піддається лікуванню.
    Я перепробував весь арсенал протизапальних препаратів (гормони,
    антибіотики, трави, противірусні препарати) і все марно. Впали у відчай. Але після прийому Інмунофламу ми про кератит забули. Зменшилась кількість простудних захворювань. Ковід дочка перенесла в дуже легкій формі завдяки Інмунофламу.
    Як лікар я рекомендую приймати дітям Інмунофлам для лікування і профілактики вірусних інфекцій.
    З повагою до всіх Попович А.І.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Щиро дякую, Анатолій Іванович, за такий розгорнутий відгук. Дуже вдячна за ваш вибір та довіру. Рада, що завдяки Інмунофламу ваша дочка позбавилась інфекційних захворювань. У відповідь бажаю вам і вашій родині міцного здоров'я, мирного неба і здійснення мрій!

      Удалить
  2. Дійсно, Інмунофлам - це чудовий рослинний препарат имуномодулятор! Дякувати Богу, доля звела з ним нашу сім'ю і вже багато років ми приймаємо його і не хворіємо простудними захворюваннями та ОРВІ. Наш син ходить до школи, а там постійно хворіють вчителі і діти, але ми спокійні, адже наша дитина приймає Інмунофлам для профілактики. Я раджу всім батькам це робити!!! Дякуємо за Инмунофлам!!!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Від щирого серця дякую вам за ваш коментар і за довіру. Бажаю здоров"я Вашій родині та перемоги нам усім!

      Удалить
  3. Добрый день! В моей семье Инмунофлам принимают все. Должна констатировать тот факт, что мы не болеем ОРЗ совсем.
    Но также Инмунофлам помогает каждому из нас с какой-то проблемой со здоровьем.
    Мне помогает бороться с молочницей и благодаря этому чудо-препарату у меня и у мамы полностью пропали уплотнения и неприятные ощущения в молочных железах. Мы обе имели диагноз мастопатия.
    Моя девятилетняя дочь страдала от проблем с кожей (атопический дерматит), постоянные инфекции на коже и герпес (особенно на губах). Сейчас мы даже не вспоминаем об этом. И даже можем ходить в бассейн.
    Я считаю, что поддержка организма на клеточном уровне необходима! Т.е. могу сказать, что Инмунофлам отличный растительный иммуномодулятор. Большое человеческое СПАСИБО от всей нашей семьи производителю и Лидии за этот чудесный препарат!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Огромное вам спасибо, Людмила, за ваш отзыв! Вы поделились нужной информацией для людей, которые заботятся о своем здоровье и здоровье своих детей. Я очень рада, что Инмунофлам помог вам и вашей маме справится с мастопатией, и что ваша дочь больше не испытывает проблем с кожей. Желаю всем вам крепкого здоровья и всего найлучшего.

      Удалить
  4. Всім добрий вечір. Хочу поділитись з вами своїм досвідом. Я, та моя родина, приймаємо Інмунофлам з 2015 року!!! Всі ці роки діти та мої рідні не хворіють на вірусні інфекції , моя щитовидна залоза прийшла в норму , а у мого чоловіка простата прийшла в норму, зʼявились сили та енергія.
    Рекомендую всім цей безпечний рослинний препарат імуномодулятор. Особливо дітям і підліткам , які часто хворіють на ГРЗ та ГРВІ.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дуже вдячна вам, Лариса, за вашу довіру, коментар та рекомендацію. Рада, що завдяки Інмунофламу ви та ваша родина здорові. У відповідь бажаю вам всього найкращого у вашому житті, а головне міцного здоров’я.

      Удалить

Отправить комментарий

Популярные сообщения из этого блога

Почему у всех слабый Т- клеточный иммунитет? Почему не хватает Т- лимфоцитов?

Самая главная система в организме человека - и ммунная система.  Она отвечает за все сферы здоровья, как физического, так и эмоционального. Каждый человек, заботящийся о своем здоровье, должен знать  как она работает.  Если по какой - то из причин в иммунной системе происходит сбой, тогда  иммунодефицита  не избежать. Задумывались ли вы о том, к акой иммунитет защищает нас от инфекций? Ведь  у нас в организме не один иммунитет, как многие считают, а  два вида иммунитета - это Гуморальный иммунитет и Т- клеточный иммунитет.  В социальных сетях много информации об  иммунитете и  человеку без специального образования  разобраться в нем сложно. Я попытаюсь п ростыми и доступными словами  рассказать вам о   двух главных   факторах влияющих на иммунную систему.  Объясню, почему у каждого человека слабый именно Т- клеточный иммунитет . Почему в организме мало иммунных клеток Т-лимфоцитов, которые обеспечивают надежную защиту от болезнетворных микробов и раковых клеток ❗Первый фактор -  это

Як правильно поліпшити свою імунну систему

  Хочете  до глибокої старості   бути  здоровими та енергійними  - зміцнюйте свою імунну систему, яка є  царицею всіх систем організму. Я кщо є порушення в роботі імунної системи будуть проблеми з усіма органами та системами. Вона з абезпечує захист організму і від своїх хвороботворних мікробів з якими ми народжуємося, і чужих, з навколишнього середовища.  Отже, від стану імунної системи залежить наскільки міцне буде наше здоров'я.  Але чи замислювалися ви над тим, як працює наша імунна система – чому порушується? Який вид імунітету захищає від інфекцій? ❓ А чи знаєте ви, що в  нашому організмі не один імунітет, а два види імунітету , - це Гуморальний імунітет  і "Т" - клітинний імунітет.  ❓ Та   чи знаєте ви щось про свій орган тимус ?  Я гадаю, що фактично нічого.   До мене багато людей звертаються за допомогою, і ви знаєте і жодного разу ніхто не відповів, де тимус знаходиться і які функції він виконує.                               Тимус - це головний орган імунної

Як позбутися алергії

  Літо - це час сонця, фруктів, овочів, цвітіння рослин та дерев… Але для багатьох людей – це час загострення алергічних захворювань. Щоб зрозуміти, чому виникає алергія, важливо знати, що за захист організму від збудників та звільнення від інфекційних та алергічних захворювань відповідає життєво важлива функція імунної системи, а саме - Т- клітинний імунітет. Мало кому відомо, що в нашому організмі є два види імунітету  - це  молекулярний імунітет  та  "Т" - клітинний імунітет . За статистикою алергічні патології  пов'язані з  розрегулюванням  імунної системи.  Саме це провокує розвиток алергічних реакцій і захворювань.  Для іх усунення потрібно  скоригувати  роботу  цих  двох  важливих функцій імунної системи -   гуморального і  Т- клітинного  імунітету. Отже досить відчувати себе заручником алергії!  Рослинний препарат іммуномодулятор ІНМУНОФЛАМ  допоможе зміцнити Т- клітинний імунітет та усунути збудників ваших страждань. Инмунофлам®  - супер препарат для корегування