К основному контенту

Як вилікувати інфекційний простатит

 


На жаль, сучасна медицина досі не може вирішити проблему остаточного одужання від інфекційного простатиту. У чоловіків запалюється простата. Вони ідуть до поліклініки. Лікар виписує препарати, які призначені для усунення патологічного інфекційного мікроорганізма у передміхуровій залозі. Запалення проходить. У чоловіка нормалізується сечовипускання та потенція.

 Він щасливий! Але...

Вже через пару місяців симптоми простатиту повертаються:

- знову різі, знову по краплі сечовипускання і почуття неопорожненого сечового міхура.

 Чому це все відбувається?

Тому що всі антибіотики і всі протибактеріальні та противірусні препарати знімають лише симптоми інфекційного простатиту, а не лікують хворобу. 

А що є причиною інфекційного простатиту? 


Основною причиною інфекційного простатиту є недостатня функція імунної системи, а саме Т-клітинний імунітет(приставка "Т" походить від слова тимус). 
 
Річ в тому, що орган тимус, який є головним органом імунної системи і відповідає за Т- клітинний імунітет, у нас не довговічний. Функціонує він в організмі з дня народження і лише до статевого дозрівання людини. Тобто після 12-14 років відбувається інволюція (атрофія) тимуса і ніщо цей зворотній процес не може зупинити.


 
Саме через ранню атрофію тимуса  Т - клітинний імунітет слабшає, тобто захисних клітин Т- лімфоцитів, які знищують збудників стає МАЛО і в організмі посилено розмножують внутрішньоклітинні віруси, що живуть і розмножуються лише в ДНК клітин людини. В результаті безперешкодно проникають в простату і виникає вірусний та бактеріальний види простатиту. У них спільна природа!

І, чим старше чоловік, тим  у нього слабший Т- клітинний імунітет, і тим вище ймовірність розвитку інфекційного простатиту.

Як показує практика, інфекційний простатит невиліковний за допомогою будь-якого бактеріального чи вірусного синтетичного препарату, чи антибіотика. Пояснюється це тим, що хімічні препарати на клітинному рівні не працюють і вбити внутрішньоклітинних збудників НЕ можуть.

Як показали зарубіжні клінічні дослідження, що впоратися із внутрішньоклітинними збудниками і з такою досить поширеною недугою як інфекційний простатит, можуть рослинні лікарські засоби, які здатні працювати на клітинному рівні та зміцнювати -  Т- клітинний імунітет.

Одним із найпотужніших рослинних засобів для зміцнення - Т- клітинного імунітету є препарат під торговельною маркою Інмунофлам®.


Інмунофлам - це натуральний рослинний препарат. У його складі, як в жодному іншому препараті, знаходиться унікальний пентациклічний алкалоїд - природний антибіотик ізоптероподін. 

Цей природний антибіотик цінний тим, що має  потужну імуномодулюючу дію і здатний укріплювати життєво важливу функцію імунної системи Т- клітинний імунітет. Тобто активізувати функції Т-лімфоцитів і макрофагів, які знешкоджують збудників - віруси, бактерії та гриби.  

Таким чином, при прийомі препарату Інмунофлам можна на клітинному рівні знешкодити будь-яких збудників інфекційних захворювань, що в свою чергу і призводить до оздоровлення простати.

Інмунофлам містить близько 70 необхідних для здоров'я компонентів. Серед них знаходиться шість рослинних антибіотиків, які працюють на клітинному рівні і одночасно володіють противірусними, антибактеріальними, протигрибковими, протизапальними, протиалергічними та протипухлинними властивостями, що сприяє кардинальному зміцненню чоловічого здоров'я. 

Тобто Інмунофлам – це комплексний препаратЦе справжнісіньке лікування інфекційного простатиту!  Воно не передбачає прийом шкідливих антибіотиків та будь-яких фізіологічних процедур. За допомогою Інмунофламу чоловіки можуть лікуватись самі вдома.

                                    

Щоденний прийом Інмунофламу, 1 капсула один раз на добу, плюс нескладна дієта вже через тиждень дають відчутний результат - зникають болі, різі, зменшуються нічні підйоми, нормалізується сечовипускання, відновлюється потенція, а через три місяці інфекційний простатит відступає назавжди.

Препарат Інмунофлам, що містить унікальні пентациклічні алкалоїди,(природні антибіотики) створили перуанські вчені. В 1995 року він був зареєстрований в Україні як лікарський засіб . На кафедрі інституту ІПАГ України Інмунофлам пройшов клінічні випробування, довів свою безпечність та високу ефективність людям і науці. 

Отже, дорогі чоловіки, моя вам порада - зміцнюйте свій Т-клітинний імунітет. Адже хвороботворні мікроби - віруси, бактерії та гриби що є в організмі кожного, при слабкому Клітинному імунітеті безконтрольно розмножуються, проникають у простату і викликають наймерзеннішу для вас хворобу – інфекційний простатит.

Більш детальну інформацію про препарат Інмунофлам та його придбання ви можете отримати за телефонами.

+380 (44) 578-17 - 48 Міський

+380 (67) 111- 21 - 70 Київстар

+380 (95) 857-25-64 Vodafone

+380 (63) 578-17-48 Lifecell

Не зволікайте. Телефонуйте! Консультація безкоштовна!

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Почему у всех слабый Т- клеточный иммунитет? Почему не хватает Т- лимфоцитов?

Самая главная система в организме человека - это и ммунная система.  Она отвечает за все сферы здоровья, как физического, так и эмоционального. Каждый человек, заботящийся о своем здоровье, должен знать  как она работает. Когда в иммунной системе происходит сбой, тогда онкологического заболевания не избежать. Задумывались ли вы о том, к акой иммунитет защищает нас от инфекций? Ведь  у нас в организме не один иммунитет, как многие считают, а  два вида иммунитета - это  Гуморальный иммунитет и Т- клеточный иммунитет. Об иммунитете сейчас много  пишут и много говорят.  Эта тема хоть и лежит на поверхности, но о ней не все рассказывается.   В этой статье я постараюсь простыми и доступными словами вам рассказать, почему  у всех слабый   именно -  Т- клеточный иммунитет . Объяснить, почему в организме мало  иммунных клеток  Т- лимфоцитов,  которые обеспечивают защиту от болезнетворных микробов и раковых клеток. ❗ Основной причиной ослабленного Т- клеточного иммунитета является главный  орг

Як правильно поліпшити свою імунну систему

  Хочете  до глибокої старості   бути  здоровими та енергійними  - зміцнюйте свою імунну систему, яка є  царицею всіх систем організму. Я кщо є порушення в роботі імунної системи будуть проблеми з усіма органами та системами. Вона з абезпечує захист організму і від своїх хвороботворних мікробів з якими ми народжуємося, і чужих, з навколишнього середовища.  Отже, від стану імунної системи залежить наскільки міцне буде наше здоров'я.  Але чи замислювалися ви над тим, як працює наша імунна система – чому порушується? Який вид імунітету захищає від інфекцій? ❓ А чи знаєте ви, що в  нашому організмі не один імунітет, а два види імунітету , - це Гуморальний імунітет  і "Т" - клітинний імунітет.  ❓ Та   чи знаєте ви щось про свій орган тимус ?  Я гадаю, що фактично нічого.   До мене багато людей звертаються за допомогою, і ви знаєте і жодного разу ніхто не відповів, де тимус знаходиться і які функції він виконує.                               Тимус - це головний орган імунної

Як позбутися алергії

  Літо - це час сонця, фруктів, овочів, цвітіння рослин та дерев… Але для багатьох людей – це час загострення алергічних захворювань. Щоб зрозуміти, чому виникає алергія, важливо знати, що за захист організму від збудників та звільнення від інфекційних та алергічних захворювань відповідає імунна система. Мало кому відомо, що в нашому організмі є два види імунітету  - це  гуморальний  імунітет і   "Т" - клітинний імунітет . За статистикою алергічні патології  пов'язані з  розрегулюванням  імунної системи .  Для їх усунення потрібно  скоригувати  роботу цих  двох  важливих функцій імунної системи -   гуморального і  Т- клітинного  імунітету. Отже досить відчувати себе заручником алергії!  Инмунофлам®  - супер препарат для корегування імунної системи.  ⭕ До складу Інмунофлама входить пентациклічний оксиндольний алкалоїд ізоптероподін, який має імуномодулювальну та імунокорегуючу дії.  Інакше кажучи,  ізоптероподін - це єдиний  рослинний антибіотик, який  здатний зміцнити Т-