К основному контенту

Здоров'я та довголіття. Від кого воно залежить і чим потрібно годувати Т- клітинний імунітет





Вчені вже давно довели, що основною причиною захворювань людини є дисбаланс між двума життєво важливими ланками імунної системи - гуморальним і Т - клітинним імунітетом.

 Що являє собою Гуморальний імунітет? Яка його роль? 

Гуморальний імунітет – це захисні імунні клітини В-лімфоцити. Вони виробляють антитіла які захищають організм від  тих шкідливих бактерій і вірусів, що знаходяться в плазмі крові.

Що являє собой Т-клітинний імунітет? Яка його роль?

Т- клітинний імунітет - це імунні клітини Т-лімфоцити. Вони захищають організм від внутрішньоклітинних збудників - вірусів і бактерій, а також грибів та ракових клітин. 

Тривалі інфекційні хвороби, часті респіраторні захворювання, бронхіти, синусити, молочниця (кандидоз), алергічні реакції, запальні та аутоімунні захворювання, ракові пухлини.

Знайома ситуація?

Усе вищеперелічене є недостатністю саме імунних клітин Т-лімфоцитів.

Це пояснюється тим, що головний орган імунної системи тимус, який відповідає за Т-клітинний імунітет (приставка "Т" походить від слова тимус) у нас в організмі недовговічний. Після статевого дозрівання людини він атрофується і кількість захисних клітин Т-лімфоцитів катастрофічно зменшується. 

Науці досі невідомо, чому головний орган імунної системи, так рано припиняє свою імунну функцію. 

Офіційна медицина тут безсила, вона ніяких способів на тривалість життя важливого органа іммунної системи - тимусу надати не може.

Що ж виходить?

А те, що, чим ми старші - тим слабкішим стає наш Т-клітинний імунітет. При недостатній кількості Т-лімфоцитів і свої збудники - віруси та бактерії, з якими ми народжуємося  і чужі, котрі проникають в організм з навколишнього середовища безперешкодно розмножуються, крадуть енергію і здоровий сон, натомість «дарують» захворювання синдром хронічної втоми, симптоми якого: швидка стомлюваність та безсоння, біль у суглобах, ломота у м'язах, головний біль, погіршення пам'яті, дратівливість, апатія, сексуальні порушення, зниження розумової та фізичної працездатності, що не припиняється після відпочинку. Але це лише "квіточки".

Мало хто знає, що при слабкому Т-клітинному імунітеті наші "співмешканці" виділяють багато токсичних речовин і змінюють склад кровілегко проникають в слизові оболонки і розвивають інфекційні захворювання дихальних шляхів – 6 та більше разів на рік, ми маємо риносинусит,цистит, алергічні захворювання.

Від вживання таблеток жменями імунні клітини Т-лімфоцити "божеволіють" і помилково починають знищувати один одного. В результаті розвивається імунодефіцитний стан при якому з'являються тяжкі аутоімунні захворювання такі як -  астма, псоріаз, ревматоїдний артрит, артроз, системний червоний вовчак, розсіяний склероз, дерматоміозит, поліміозит, діабет, нейтропенія та багато інших імунодефіцитних патологій, які вже складно контролювати та лікувати. 

Що робити?

Необхідно дбати про своїх захисників організму. Адже Т- лімфоцити - це єдині клітини, які здатні знешкодити внутрішньоклітинних збудників та ракові клітити. Тільки завдяки Т-лімфоцитам організм залишається «неушкодженим» .

Що потребують Т-лімфоцити?

Імунні клітини Т- клітини  – це живі одноклітинні істоти в нашому організмі. І як будь-яка жива істота потребують харчування. 

Чим нагодувати? 

Т- лімфоцити потребують харчування природними препаратами імуномодуляторами.

Що це за препарати? 

Відповідь на це запитання проста. З назви видно, що природні імуномодулятори - це препарати, які у своєму складі містять таку діючу речовину, яка здатна модулювати імунну систему, тобто підсилювати або пригнічувати імунні Т- клітини, щоб вони активно давали імунну відповідь. 

Чим природні імуномодулятори відрізняються від синтетичних препаратів імуномодуляторів та імуносупресорів?

Синтетичні імуномодулятори та імуносупрессори  не модулюють імунну систему, а навпаки пригнічують її та стимулюють, а стимулювати імунну систему дуже небезпечно, тому що надмірна активність клітин Т-лімфоцитів проявляється не у стійкості до інфекцій, а у появі алергічних реакцій, аутоімунних захворювань та ракових пухлин.

Мене завжди дивувало, що люди бояться алергії на трави та мед. При цьому з легкістю приймають синтетичні препарати, п'ють антибіотики, роблять «корисні» уколи, де один із побічних ефектів – раптова смерть. До того ж витрачають шалені гроші на марні обстеження та ліки. Але віз і нині там...

А якщо я скажу, що це все вирішується? Що жити без хімічних пігулок можна і потрібно. Вченими давно доведено, що довгожительство пов'язане із природними методами лікування.

Вже понад 30 років я веду прийоми, консультую, допомагаю людям відновити та покращити своє здоров'я, а отже, і якість життя за допомогою рослинних лікарських препаратів, які працюють на клітинному рівні і оздоровлюють весь організм.

Завдяки своїм професійним знанням, колосальному життєвому досвіду та цілительським здібностям можу НАВЧИТИ Вас як  усунути проблеми зі здоров'ям, які вже є.

І на завершення процитую слова доктора медичних наук, патофізіолога Віктора Доценка: "Це нестача освіти, каже Віктор Доценко. Нерозуміння того, що проти внутрішньоклітинної інфекції працюю саме Т- клітинний імунітет, який знищую в організмі любий вірус, а гуморальний імунітет тут ні до чого.

Антитіла з вірусами ніколи не зустрічаються і знешкодить їх не можуть, тому орієнтуватися на них, що вони захистять від інфекцій - це безглуздо і марно.

Посилання на відео: https://www.youtube.com/watch?v=O8tANaBwb-s

Телефонуйте або пишіть у вайбер, телеграм, вацап, що вас турбує, і я постараюсь вам допомогти.

+380 (44) 5781748 Міський;

+380 (63) 578-17-48 Lifecell;

+380 (67) 1112170 Київстар;

+380 (50) 857-25-64 Vodafone.




Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Почему у всех слабый Т- клеточный иммунитет? Почему не хватает Т- лимфоцитов?

Самая главная система в организме человека - это и ммунная система.  Она отвечает за все сферы здоровья, как физического, так и эмоционального. Каждый человек, заботящийся о своем здоровье, должен знать  как она работает. Когда в иммунной системе происходит сбой, тогда онкологического заболевания не избежать. Задумывались ли вы о том, к акой иммунитет защищает нас от инфекций? Ведь  у нас в организме не один иммунитет, как многие считают, а  два вида иммунитета - это  Гуморальный иммунитет и Т- клеточный иммунитет. Об иммунитете сейчас много  пишут и много говорят.  Эта тема хоть и лежит на поверхности, но о ней не все рассказывается.   В этой статье я постараюсь простыми и доступными словами вам рассказать, почему  у всех слабый   именно -  Т- клеточный иммунитет . Объяснить, почему в организме мало  иммунных клеток  Т- лимфоцитов,  которые обеспечивают защиту от болезнетворных микробов и раковых клеток. ❗ Основной причиной ослабленного Т- клеточного иммунитета является главный  орг

Як правильно поліпшити свою імунну систему

  Хочете  до глибокої старості   бути  здоровими та енергійними  - зміцнюйте свою імунну систему, яка є  царицею всіх систем організму. Я кщо є порушення в роботі імунної системи будуть проблеми з усіма органами та системами. Вона з абезпечує захист організму і від своїх хвороботворних мікробів з якими ми народжуємося, і чужих, з навколишнього середовища.  Отже, від стану імунної системи залежить наскільки міцне буде наше здоров'я.  Але чи замислювалися ви над тим, як працює наша імунна система – чому порушується? Який вид імунітету захищає від інфекцій? ❓ А чи знаєте ви, що в  нашому організмі не один імунітет, а два види імунітету , - це Гуморальний імунітет  і "Т" - клітинний імунітет.  ❓ Та   чи знаєте ви щось про свій орган тимус ?  Я гадаю, що фактично нічого.   До мене багато людей звертаються за допомогою, і ви знаєте і жодного разу ніхто не відповів, де тимус знаходиться і які функції він виконує.                               Тимус - це головний орган імунної

Як позбутися алергії

  Літо - це час сонця, фруктів, овочів, цвітіння рослин та дерев… Але для багатьох людей – це час загострення алергічних захворювань. Щоб зрозуміти, чому виникає алергія, важливо знати, що за захист організму від збудників та звільнення від інфекційних та алергічних захворювань відповідає імунна система. Мало кому відомо, що в нашому організмі є два види імунітету  - це  гуморальний  імунітет і   "Т" - клітинний імунітет . За статистикою алергічні патології  пов'язані з  розрегулюванням  імунної системи .  Для їх усунення потрібно  скоригувати  роботу цих  двох  важливих функцій імунної системи -   гуморального і  Т- клітинного  імунітету. Отже досить відчувати себе заручником алергії!  Инмунофлам®  - супер препарат для корегування імунної системи.  ⭕ До складу Інмунофлама входить пентациклічний оксиндольний алкалоїд ізоптероподін, який має імуномодулювальну та імунокорегуючу дії.  Інакше кажучи,  ізоптероподін - це єдиний  рослинний антибіотик, який  здатний зміцнити Т-