К основному контенту

Хвора дитина та природний імуномодулятор Інмунофлам®.

За перших ознак захворювання дитини ми відразу ж біжимо в аптеку за «препаратами для імунітету» не знаючи саме який вид імунітету потрібно підтримати дитині, щоб вона не хворіла. 

Не знаємо тому, що неграмотні у плані укріплення своєї імунної системи. Наша імунна система – унікальна. Вона дозволяє нам мати міцний організм та боротися з різними захворюваннями. Однак якщо в ній самій відбувається збій, тобто некоректно працює первинна ланки імунного захисту Т- клітинний імунітет, організм стає беззахисним перед збудниками різних інфекцій.

Мало хто знає, що в нашому організмі є два види імунітету  - це гуморальний імунітет і Т- клітинний.

Що являє собою гуморальний імунітет?

Гуморальний імунітет - це імунні клітини крові "В"лімфоцити. Вони виробляють антитіла, які захищають організм від тих вірусів і бактерій, що знаходяться в плазмі крові (в кішківнику).

Які причини зниження гуморального імунітету?

Причин зниження гуморального імунітету багато, але основна - це дефіцит вітамінів і антиоксидантів, що захищають клітини крові від негативного впливу вільних радикалів, які призводять до серцево-судинних захворювань та раку крові.

 А що ж собою являє Т-клітинний імунітет?

Т- клітинний імунітетце білі кров'яні тільця, імунні клітини Т- лімфоцити. Єдині клітини, які забезпечують надійний імунний захист від збудників - вірусів, бактерій, грибків, а також ракових клітин і дають надію хворим людям на одужання. 

Тобто Т- клітини - це чистильники організму. Вони убирають внутрішню інтоксикацію, очищують організм від шлаків і токсинів. Видаляють з організму старі, хворі та уражені вірусами клітини. Роблять організм чистим і здоровим.

Які причини зниження Т- клітинного імунітету.

Приставку "Т" імунні клітини лімфоцити получили від слова тимус. Я вважаю, що мало хто знає про орган тимус і його справжню роль в організмі. 

Фактично цей маленький орган є головним органом імунної системи.За формою він нагадує метелика і розташовується за грудиною. 

В тимусі Т- лімфоцити обучаються, дозрівають та розмножуються.                    Завдяки їм знижується ризик інфекційних захворювань, запальних процесів, алергічних реакцій, а також розвиток аутоімунних захворювань, доброякісних і злоякісних пухлин.

Чим більше захисних клітин Т- лімфоцитів виробляє тимус, тим здоровіший організм дитини.

І чим менше захисних клітин Т-лімфоцитів, тим вища ймовірність захворіти на ті чи інші захворювання.

А коли в організмі взагалі НЕМАЄ захисних клітин Т- лімфоцитів, виникає імунодефіцит - це такий стан, при якому Т-клітини не здатні виконувати свої захисні функції і життя зупиняється.

З цього випливає, що імунні клітини- Т- лімфоцити є головними клітинами при всіх захворюваннях, і що саме від їх кількості і активності залежить здоров'я та тривалість життя.

Як зрозуміти, що кількість захисних клітин в організмі дитини зменшилась?

Дитина часто хворіє. Застуди протікають важко, нежить має затяжний характер.  Зазвичай виникають ускладнення. Дитина погано реагує на лікування, крім цього загострюються шлунково - кишкові та алергічні захворювання. 

Тобто чим  менше захисних клітин Т- лімфоцитів, тим важчий стан дитини, адже організм слабо захищений і не може протистояти ні своїм шкідливим вірусам та бактеріям з якими дитина народилася, ні чужим, які потрапляють в організм з навколишнього середовища.

Найчастішою причиною, яка спричиняє ГРЗ та ГРВІ, є риновірус. Він вражає верхні дихальні шляхи і носоглотку. Існує стереотип, що риновірус безпечний, а для боротьби з його проявами досить крапель в ніс, які  полегшують дихання хворої дитини, а якщо у неї ще піднялася температура, то додатково дають жарознижувальний засіб. Як правило, на цьому лікування риновірусної інфекції, а точніше її симптомів, закінчується.

Така лікувальна практика нерідко призводить до формування у дитини хронічних станів, які можуть переходити в алергічний риніт, обструктивний бронхіт, бронхіоліт і пневмонію, яка з часом трансформується в бронхіальну астму. І чим слабший Т- клітинний імунітет тим більше факторів ризику та ймовірності їх формування. 

Тому батькам варто розуміти, що захворюваність у дитини виникає не через  холодну пору року, чи розстібнуту куртку. Вона виникає тоді, коли у дитини Т- клітинний імунітет ослаблений і не в силах чинити опір атакующим його шкідливим мікробам.

Про Т- клітинний імунітет лікарі замовчують. Зазвичай вони говорять про гуморальний імунітет, що є антитіла, які захищають організм від збудників, а для їхньої підтримки рекомендують збалансоване харчування, вітаміни, овочі та фрукти, утім не говорять, що побороти вірус вітамінами та антиоксидантами, які знаходяться в продуктах харчування неможливо.

І правда в тому, що у лікарів нема єдино правильних рекомендацій чим підтримати ослаблену функцію імунної системи, тому кожен укріплює "імунітет" по-своєму, спираючись на чийсь досвід та поради знайдені в інтернеті.

Чи давати дитині противірусні препарати, вирішувати батькам. Але пам'ятайте, що під час лікування противірусними препаратами та антибіотиками віруси не зникають з організму, бо віруси це внутрішньоклітинні паразити, а синтетичні ліки на клітинному рівні НЕ працюють і знищити віруси не можуть.

На тлі слабкого Т- клітинного імунітету віруси посилено розмножуються, знову викликають інфекції і стають причиною розвитку цілої низки хронічних захворювань. 

Тобто недостатня кількість головних клітин імунної системи - Т-лімфоцитів,  говорить про ризик розвитку практично будь-якого хронічного захворювання, яке може призвести до тяжкого імунодефіцитного захворювання і передчасної смерті. Про це повідомила команда вчених з Данії, дослідження яких опубліковано у виданні Canadian Medical Association Journal.

Спираючись на науково доведені факти та особистий 30 - річний досвід в медичній сфері, із впевненістю можна сказати, що із слабким Т- клітинним імунітетом організм беззахисний перед будь-якою інфекційною хворобою. 

В журналі СЕLL було опубліковано дослідження, де на графіках чітко показано, що тяжкий перебіг коронавірусної інфекції супроводжується майже повною відсутністю Т- лімфоцитів. Купа антитіл, а дитина вмирає! 

ЧОМУ?

Бо із слабким Т- клітинним імунітетом організм дитини беззахисний перед будь-якою хворобою.

В цьому відео :https://www.youtube.com/watch?v=O8tANaBwb-s 

доктор медичних наук, патофізіолог Віктор Доценко спростовує роль антитіл у боротьбі з вірусами, запевняє, що головні борці з недугою - це Т- лімфоцити, або ж - Т- клітинний імунітет. 

І виникає питання, чим підтримати Т- клітинний імунітет?

Клітинний імунітет потребує допомоги лікарських засобів, які належать до групи рослинних імуномодуляторів, що впливають на показники імунних клітин Т-лімфоцитів збільшуючи їх чисельність  та активність.

До таких рослинних імуномодуляторів відноситься препарат під торговою маркою Інмунофлам®.

Що являє собою цей препарат?

Інмунофлам® – це високоефективний рослинний препарат в складі якого знаходиться біля 70 життєво важливих цілющих компонентів, та шість природних антибіотиків, які до мінімуму скорочують ризик виникнення будь - якого захворювання. 

Серед них є надважливий природний антибіотик ізоптероподин, який має неперевершені імуномодулюючі та імунокорегуючі властивості

Клінічно доказано.  Алкалоїд ізоптероподін на 37 %! активізує -Т- клітинний імунітет!.  

Це означає, що Інмунофлам усилюючи Клітинний імунітет на клітинному рівні створює бар'єр розмноження внутрішньоклітинним вірусам і бактеріям, що мешкають в ДНК (РНК) клітин людини.

Завдяки такій унікальній дії, можна сміливо стверджувати, що Інмунофлам є одним із найпотужніших природних імуномодуляторів та імунокоректорів на фармацевтичному ринку України.

Окрім імуномодулювальної дії, Імунофлам містить цінну природну речовину, що змушує організм самостійно виробляти інтерферони, які захищають  передусім від вірусних та бактеріальних інфекцій. 

Інмунофлам містить надважливі природні антибіотики, які мають протизапальні, антибактеріальні, противірусні, протигрибкові, протиалергічні та протипухлинні властивості.

До того ж Інмунофлам надає гепатопротекторну дію та захищає печінку від несприятливого впливу синтетичних препаратів і антибіотиків. 

Він також має антиоксидантну дію та захищає серцево-судинну систему від негативного впливу вільних радикалів. 

Надає  детоксикаційну, міорелаксантну та болезаспокійливу дію. Усуває прояви інтоксикації та слабкість, знімає нервову напругу, усуває больові відчуття ломоти в м’язах. 

Має жовчогінну діуретичну, гіпотензивну адаптогенну,  спазмолітичну, антисептичну,  протиастматичну, антидепресивну дію. 

Завдяки сильному Клітинному імунітету і природним антибіотикам, організм надійно захищений від вірусних, бактеріальних і грибкових інфекційних захворювань, запальних, аутоімунних процесів, алергічних реакцій та ракових пухлин.

Цінність Інмунофлама® не тільки через свою наявність унікальних лікувальних властивостей , але також і у тому, що діє він на клітинному рівні, комплексно, без протипоказань та побічних дій. 

На відміну від синтетичних імуномодуляторів, Інмунофлам НЕ шкодить корисній мікрофлорі та НЕ стимулює імунну систему, а навпаки, поліпшує стан імунної системи.

Варто ще раз наголосити, що единий спосіб підвищити  Клітинний імунітет це нагодувати Т- лімфоцити лікарської рослинною сировиною, яка має імуномодулюючі властивості з доведеною клінічною ефективністю.

Інмунофлам З 1995 року знаходиться на фармацевтичному ринку України. У відділі ендокринної гінекології Інституту педіатрії, акушерства і гінекології АМН України (ІПАГ) він пройшов клінічні випробування. На протязі 20 років був внесений до реєстру лікарських засобів. Довів свою безпечність і високу ефективність людям і науці.

Отже, якщо у вашої дитини часті простуди, алергічні реакції, дерматит, діатез, кишкові інфекційні захворювання, первинні та вторинні імунодефіцитито Інмунофлам, саме той препарат, який допоможе вашій дитині одужати.

Практика показує, що діти, які приймають рослинний імуномодулятор Інмунофлам® ростуть міцними і здоровими.

         
Замовити Інмунофлам та отримати консультацію про лікувальну дію препарату Інмунофлам®  можна за телефонами:

+380 (44) 5781748 Міський

+380 (67) 1112170 Київстар

+380 (50) 857-25-64 Vodafone

+380 (63) 578-17-48 Lifecell

Міцного здоров'я Вам та Вашим діткам!!!

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Почему у всех слабый Т- клеточный иммунитет? Почему не хватает Т- лимфоцитов?

Самая главная система в организме человека - это и ммунная система.  Она отвечает за все сферы здоровья, как физического, так и эмоционального. Каждый человек, заботящийся о своем здоровье, должен знать  как она работает. Когда в иммунной системе происходит сбой, тогда онкологического заболевания не избежать. Задумывались ли вы о том, к акой иммунитет защищает нас от инфекций? Ведь  у нас в организме не один иммунитет, как многие считают, а  два вида иммунитета - это  Гуморальный иммунитет и Т- клеточный иммунитет. Об иммунитете сейчас много  пишут и много говорят.  Эта тема хоть и лежит на поверхности, но о ней не все рассказывается.   В этой статье я постараюсь простыми и доступными словами вам рассказать, почему  у всех слабый   именно -  Т- клеточный иммунитет . Объяснить, почему в организме мало  иммунных клеток  Т- лимфоцитов,  которые обеспечивают защиту от болезнетворных микробов и раковых клеток. ❗ Основной причиной ослабленного Т- клеточного иммунитета является главный  орг

Як правильно поліпшити свою імунну систему

  Хочете  до глибокої старості   бути  здоровими та енергійними  - зміцнюйте свою імунну систему, яка є  царицею всіх систем організму. Я кщо є порушення в роботі імунної системи будуть проблеми з усіма органами та системами. Вона з абезпечує захист організму і від своїх хвороботворних мікробів з якими ми народжуємося, і чужих, з навколишнього середовища.  Отже, від стану імунної системи залежить наскільки міцне буде наше здоров'я.  Але чи замислювалися ви над тим, як працює наша імунна система – чому порушується? Який вид імунітету захищає від інфекцій? ❓ А чи знаєте ви, що в  нашому організмі не один імунітет, а два види імунітету , - це Гуморальний імунітет  і "Т" - клітинний імунітет.  ❓ Та   чи знаєте ви щось про свій орган тимус ?  Я гадаю, що фактично нічого.   До мене багато людей звертаються за допомогою, і ви знаєте і жодного разу ніхто не відповів, де тимус знаходиться і які функції він виконує.                               Тимус - це головний орган імунної

Як позбутися алергії

  Літо - це час сонця, фруктів, овочів, цвітіння рослин та дерев… Але для багатьох людей – це час загострення алергічних захворювань. Щоб зрозуміти, чому виникає алергія, важливо знати, що за захист організму від збудників та звільнення від інфекційних та алергічних захворювань відповідає імунна система. Мало кому відомо, що в нашому організмі є два види імунітету  - це  гуморальний  імунітет і   "Т" - клітинний імунітет . За статистикою алергічні патології  пов'язані з  розрегулюванням  імунної системи .  Для їх усунення потрібно  скоригувати  роботу цих  двох  важливих функцій імунної системи -   гуморального і  Т- клітинного  імунітету. Отже досить відчувати себе заручником алергії!  Инмунофлам®  - супер препарат для корегування імунної системи.  ⭕ До складу Інмунофлама входить пентациклічний оксиндольний алкалоїд ізоптероподін, який має імуномодулювальну та імунокорегуючу дії.  Інакше кажучи,  ізоптероподін - це єдиний  рослинний антибіотик, який  здатний зміцнити Т-