К основному контенту

Чому з віком людина хворіє?

З цієї статті ви дізнаєтеся про головну причину, від якої з віком людина хворіє. І як надійно укріпити імунітет, щоб позбутися хронічних захворювань, залишатися здоровими та жити довше.

З віком людина хворіє, тому що надважлива функція імунної системи, така як Т- клітинний імунітет, починає знижуватися. 

Інакше кажучи, орган тимус, який є головним органом імунної системи і відповідає за розвиток і розмноження імунних клітин Т-лімфоцитів, після статевого дозрівання людини атрофується і кількість Т- клітин, що знешкоджують збудників і ракові клітини катастрофічно зменшується.

                                           

Чому головний орган імунної системи тимус,(вилочкова залоза) так рано припиняє свою життєво важливу функцію – науці досі невідомо.


Офіційна медицина тут безсила, вона ніяких способів впливу на тривалість життя тимусу надати не може.

👉 Важливо розуміти, як із віком слабшає захисна функція імунної системи – Т- клітинний імунітет.

Після 15 років  без достатньої кількості Т-лімфоцитів, організм слабо захищений і від своїх хвороботворних мікробів - вірусів, бактерій, грибків та їх токсичних речовин і чужих з навколишнього середовища. Велике скупчення токсинів призводить до згущення крові та інтоксикації організму.

А це і є основна причина порушень імунної системи і виникнення різних хронічних інфекційних захворювань і поганого самопочуття.

Після 20-25 років Т - клітинний імунітет ще більше знижується, запальні процеси та інфекційні захворювання стають частішими.

У забрудненому та незахищеному Т- клітинами організмі з'являються різні алергічні реакції та алергічні захворювання.


Після 30 - 40 років, Т-клітинний імунітет настільки слабшає, що не здатний захищати ні від своїх хвороботворних мікробів (вірусів, бактерій і грибків), що живуть в організмі, ні чужих з навколишнього середовища.

Тобто Т-лімфоцити знаходяться в дефіциті і не можуть в повному обсязі забезпечить захист організму від інфекцій, токсинів та злоякісних клітин.

Із-за дефіциту Т- клітин в оргінізмі виникає імунодефіцит і з'являються різні імунодефіцитні захворювання. Рак – це також імунодефіцит.

                                          

Тепер стає зрозумілим, наскільки важливим є для нас Т- клітинний імунітет, тобто імунні клітини Т- лімфоцити.

В цьому відео послухайте авторитетну думку про Клітинний імунітет доктора медичних наук, патофізіолога Віктора Доценко.

Посилання на відео:https://www.youtube.com/watch?v=O8tANaBwb-s

Що ж робити? Чим посилити Т-клітинний імунітет?

В Перу, компанія "Перувіан Натур" з кори унікальної лікарської ліани Ункарія Томентоза willd dc - котячий кіготь, виготовляє препарат Інмунофлам® , який має неперевершені лікувальні властивості. 

Насамперед дія Інмунофламу спрямована на укріплення Т-клітинного імунітету та вбивство дуже небезпечних внутрішньоклітинних вірусів, які живуть і розмножуються в ДНК клітин людини завдаючи величезної шкоди організму. 

Завдяки такій унікальній дії, Інмунофлам є одним із найпотужніших природних імуномодуляторів на фармацевтичному ринку України.

В чому ще перевага Інмунофлама над іншими імуномодуляторами?

Інмунофлам на відміну від всіх інших імуномодуляторів НЕ викликає побічних ефектів, НЕ стимулює імунну систему, а навпаки корегує та відновлює її.

Інмунофлам – це «розумний диригент». Він здатен заспокоїти гіперактивну імунну систему, що особливо актуально при остеоартриті, артрозі та ревматоїдному артриті. Такого ефекту препарату вдається досягти завдяки імунорегулюючим властивостям.

Тобто, там де потрібно підвищити Т- клітинний імунітет, наприклад при вірусній інфекції, Інмунофлам його підвищує, а там де потрібно знизити агресію імунних Т- клітин, проти власних органів, він цю активність знижує, зупиняючи процес розвитку таких аутоімунних захворювань як розсіяний склероз, цукровий діабет, системний червоний вовчак, та багато інших аутоімунних патологій.

До складу Інмунофлама входять надважливі природні антибіотики, які працюють на клітинному рівні і здатні захистити організм від багатьох неприємних і небезпечних для життя хвороб. 

Вони мають:✅Протизапальні, ✅Противірусні, ✅Протибактеріальні,
✅Протигрибкові,✅ Протиалергічні та потужні ✅Протипухлинні властивості.

І ще одні надважливі речовини містить Інмунофлам, - це катехіни, епікатехіни та проантоціаніди, які здатні захистити організм від  діабету, інфаркту, інсульту та раку.

А ще Інмунофлам – це ефективний кардіопротектор та антикоагулянт.Він сприяє нормалізації рівня холестерину, розріджує кров та попереджує тромбоутворення. Нормалізує тиск і чинить антиаритмічну дію.

Він має міорелаксантну та детоксикаційну дію. Впливає на зниження гормонів стресу і нормалізує роботу нервової та ендокринної системи. На клітинному рівні очищає організм від шлаків та токсинів, сприяє регенерації тканин та омолоджує організм.

Клінічно доведено, що Інмунофлам здатен нормалізувати цикл, зменшити біль при місячних та під час ПМС. Чинить знеболювальну, протизапальну та жарознижуючу дії - усуває запалення і біль у суглобах та в органах сечостатевої системи і шлунково-кишкового тракту. 

До того ж Інмунофлам здатен підтримати гуморальний імунітет і захистити організм від вільних радикалів. Володіючи потужними антиоксидантними властивостями, не дає вільним радикалам пошкоджувати клітини крові, що грає величезну роль в боротьбі з серцево-судинними захворюваннями і старінням шкіри. 

Жоден з відомих сьогодні препаратів не володіє таким широким спектром захисних та відновлювальних організм властивостей, як Інмунофлам®.

Я реабілітолог і вісцеральний терапевт. Спеціалізуюся на нетрадиційній, цілительський медицині. Ось уже 30 років я використовую цей препарат при лікуванні своїх пацієнтів від різних захворювань - від банальної застуди до важковиліковних аутоімунних і навіть онкологічних захворювань.

Приймаю Інмунофлам сама для зміцнення Т- клітинного імунітету. І всі ці роки почуваюся чудово.


ЩО ЗДОРОВА ЛЮДИНА ОТРИМУЄ, ПРИЙМАЮЧИ ІНМУНОФЛАМ?

Організм людини з усіх боків захищений імунними клітинами Т- лімфоцитами, а також противірусними, протибактеріальними, протигрибковими та протипухлинними рослинними антибіотиками. І людині вже не страшні жодні віруси, грибки та бактерії. Приймаючи Інмунофлам, можна розслабитися і забути про хвороби, які вони викликають, - про постійні простудні захворювання, ГРЗ та ГРВІ, про епідемії грипу та спалахи кору, про гепатит, цукровий діабет, ревматоїдний артрит, рак, ВІЛ, СНІД та багато інших небезпечних імунодефіцитних захворювань.

Інмунофлам з 1995 року знаходиться на фарматевтичному ринку України.На протязі 20 років був внесений до реєстру (посилання) лікарських засобів.

Інмунофлам довів свою безпеку і високу ефективність людям та науці. У відділі ендокринної гінекології Інституту педіатрії, акушерства та гінекології АМН України (ІПАГ), він пройшов клінічні випробування, після чого Наказом МОЗ України був занесений до протоколу офіційних призначень: при (ПМС) передменструальний синдром, при (СХУ) синдром хронічної втоми, при мастопатії.

А пити Інмунофлам дуже просто – одна капсула вранці. Склянка води і ніяких особливих схем не треба.

Говорячи про ефективність лікування, хочу наголосити, що люди, які приймали Інмунофлам, відзначають значне покращення стану здоров'я, що підтверджується медичними висновками.

Для підтвердження моїх слів доречно просто почитати їхні відгуки, які говорять самі за себе.

Отримати додаткову консультацію про лікувальну дію Інмунофламу®  можна за телефонами:

+380 (44) 5781748 Міський

+380 (67) 1112170 Київстар

+380 (50) 857-25-64 Vodafone

+380 (63) 578-17-48 Lifecell






Комментарии

  1. Я беру препарат Инмунофлам своей маме. Она перенесла инсульт и после его приема получила очень хороший результат. Самочувствие стало хорошее , появилось больше энергии, укрепился иммунитет и нет простудных заболеваний. Ощущение легкости , нет усталости. Рекомендую! Препарат Супер!

    ОтветитьУдалить
  2. Инмунофлам принимаю давно. Он действительно оказывает высокую эффективность в лечении злокачественных опухолей! Благодаря нему я живу! На сегодняшний день - он мое спасение! Несмотря на мое иммунодефицитное заболевание, я даже коронавирусную инфекцию перенесла в легкой форме. Это победа моего Клеточного иммунитета! Советую прислушаться к моим словам и поверить в этот чудодейственный природный препарат!

    ОтветитьУдалить
  3. Как только осень и первые холода - так и антибиотики и больница. Ангина два раза в год - это была норма. Иммунитет падал, самочувствие ужасное, усталость. Но потом коллега по работе посоветовала Инмунофлам. Принимала я его летом три месяца, и вы не поверите, что впервые за несколько лет осень и зимний период прошли без ангин и всяких вирусов. Отличный препарат! А главное натуральный!

    ОтветитьУдалить
  4. Давно берём препарат. Очень довольны!!!

    ОтветитьУдалить
  5. Приймаю Інмунофлам шість років на весні впродовж трьох місяців дуже допомогає витримати дачний сезон профілактики загострень захворювань Дуже вдячна

    ОтветитьУдалить
  6. Так, звісно, приймайте цей чудо-препарат! Обов'язково три місяці! Для того, щоб нас змогли захищати Т-ліімфоцити клітинного імунітету! Про це дуже мало інформують нас медичні працівники...І Ви будете захищені на цілий рік! Не вагайтесь! Довіртесь природі і науковим дослідженням по Інмунофламу. Нас оберігає сама природа! Розуміння Вам та здоров'я!

    ОтветитьУдалить
  7. Я приймаю Інмунофлам уже три роки! І хочу вам сказати, що за весь цей час практично не хворіла на ГРВІ. А якщо й застуджувалась, то одного - двох днів вистачало, щоб вийти з хворобливого стану легко та без жодних ускладнень! І все це завдяки моєму сильному клітинному імунітету. Тому я рекомендую Інмунофлам усім! Приймайте цей чудовий природний імуномодулятор і будете здорові!

    ОтветитьУдалить
  8. Инмунофлам принимаем с мужем уже давно. Очень довольны результатом. Я перестала болеть в зимний период и стала чувствовать себя намного лучше. Муж после тяжёлой операции периодически пропивает Инмунофлам и слава, Богу, держится , благодаря этому чудодейственному препарату Инмунофлам.

    ОтветитьУдалить
  9. Благодарю Вас, Лидия! Вы вызываете уважение. Спасибо за информацию, а она очень нужна, так как врачи не желают разбираться в первопричине болезней и назначают стандартное лечение убивая организм до конца. Побольше бы таких как вы! Спасибо за ваше желание делиться с нами своими знаниями! Низкий Вам поклон!

    ОтветитьУдалить
  10. С Инмунофламом я познакомилась три года назад. Хронический танзелит и ангины беспокоили ежегодно. Принимала препарат в течении трёх месяцев, по капсуле утром. Результат не заставил себя ждать. проблема ушла. С приходом войны появились новые серьезные проблемы со здоровьем. Механическая желтуха это интоксикация всего организма.. И тут я вспомнила про Инмунофлам. Купила девять упаковок сразу. Принимала по одной капсуле утром и вечером в течении трёх месяцев. Затем по одной капсуле утром. Когда начинаются проблемы со здоровьем, понимаешь, что здоровье - это наше ВСЁ. Хочется быть сильным и уверенным в себе. Благодаря Инмунофламу
    состояние моё заметно улучшилось и я пошла на поправку. Давайте выстраивать наши приоритеты под лозунгом здоровья. Спасибо этому чудодейственном у препарату. Рекомендую, не ждите когда начнутся проблемы, Повышаете Т-образный иммунитет сейчас! Мой совет всем.

    ОтветитьУдалить

Отправить комментарий

Популярные сообщения из этого блога

Почему у всех слабый Т- клеточный иммунитет? Почему не хватает Т- лимфоцитов?

Самая главная система в организме человека - это и ммунная система.  Она отвечает за все сферы здоровья, как физического, так и эмоционального. Каждый человек, заботящийся о своем здоровье, должен знать  как она работает. Когда в иммунной системе происходит сбой, тогда онкологического заболевания не избежать. Задумывались ли вы о том, к акой иммунитет защищает нас от инфекций? Ведь  у нас в организме не один иммунитет, как многие считают, а  два вида иммунитета - это  Гуморальный иммунитет и Т- клеточный иммунитет. Об иммунитете сейчас много  пишут и много говорят.  Эта тема хоть и лежит на поверхности, но о ней не все рассказывается.   В этой статье я постараюсь простыми и доступными словами вам рассказать, почему  у всех слабый   именно -  Т- клеточный иммунитет . Объяснить, почему в организме мало  иммунных клеток  Т- лимфоцитов,  которые обеспечивают защиту от болезнетворных микробов и раковых клеток. ❗ Основной причиной ослабленного Т- клеточного иммунитета является главный  орг

Як правильно поліпшити свою імунну систему

  Хочете  до глибокої старості   бути  здоровими та енергійними  - зміцнюйте свою імунну систему, яка є  царицею всіх систем організму. Я кщо є порушення в роботі імунної системи будуть проблеми з усіма органами та системами. Вона з абезпечує захист організму і від своїх хвороботворних мікробів з якими ми народжуємося, і чужих, з навколишнього середовища.  Отже, від стану імунної системи залежить наскільки міцне буде наше здоров'я.  Але чи замислювалися ви над тим, як працює наша імунна система – чому порушується? Який вид імунітету захищає від інфекцій? ❓ А чи знаєте ви, що в  нашому організмі не один імунітет, а два види імунітету , - це Гуморальний імунітет  і "Т" - клітинний імунітет.  ❓ Та   чи знаєте ви щось про свій орган тимус ?  Я гадаю, що фактично нічого.   До мене багато людей звертаються за допомогою, і ви знаєте і жодного разу ніхто не відповів, де тимус знаходиться і які функції він виконує.                               Тимус - це головний орган імунної

Як позбутися алергії

  Літо - це час сонця, фруктів, овочів, цвітіння рослин та дерев… Але для багатьох людей – це час загострення алергічних захворювань. Щоб зрозуміти, чому виникає алергія, важливо знати, що за захист організму від збудників та звільнення від інфекційних та алергічних захворювань відповідає імунна система. Мало кому відомо, що в нашому організмі є два види імунітету  - це  гуморальний  імунітет і   "Т" - клітинний імунітет . За статистикою алергічні патології  пов'язані з  розрегулюванням  імунної системи .  Для їх усунення потрібно  скоригувати  роботу цих  двох  важливих функцій імунної системи -   гуморального і  Т- клітинного  імунітету. Отже досить відчувати себе заручником алергії!  Инмунофлам®  - супер препарат для корегування імунної системи.  ⭕ До складу Інмунофлама входить пентациклічний оксиндольний алкалоїд ізоптероподін, який має імуномодулювальну та імунокорегуючу дії.  Інакше кажучи,  ізоптероподін - це єдиний  рослинний антибіотик, який  здатний зміцнити Т-