К основному контенту

Як зберегти здоров'я восени



Осіннє похолодання з різкою зміною погоди – важкий  період для людського організму. Всім відомий нежить, кашель, гострі респіраторні інфекції (ГРВІ) зовсім не дивина - це найбільш поширені хвороби восени та взимку. 

На жаль, проникнення в організм вірусів і, як наслідок, інфекційні хвороби та тяжкі ускладнення  практично неминучі в тому випадку, якщо не приділити увагу життєво важливій функції імунної системи саме Т-клітинному імунітету.

Коротко про Т- клітинний імунітет

Один із основних типів клітин в нашому організмі, які борються з вірусами, шкідливими бактеріями, грибками та раковими клітинами - це білі кровяні тільця Т-лімфоцити. 

Їх виробляє головний орган імунної системи тимус (приставка "Т" від слова тимус), який на превеликий жаль, у нас недовговічний.


Після статевого дозрівання тимус розчиняється в оточуючих його жирових тканинах і свою функцію з вироблення життєво важливих клітин припиняє назавжди.

Ось тому ми не можемо залишити поза увагою такий важливий процес, як посилення білих кровяних клітин Т-лімфоцитів.

І щоб допомогти солдатам імунної системи Т-лімфоцитам протистояти вірусу, все, що нам потрібно зробити, - це підтримати їх природною імуномодулюючою речовиною, щоб кількість Т-лімфоцитів стала більшою, ніж рівень вірусу. І тоді віруси НЕ зможуть розмножуватися та завдати удару організму.

Я мільйони разів говорила, але повторю ще один:  посилення саме Т-клітинного імунітету – найкраща профілактика будь-якої хвороби. Якщо Клітинний імунітет сильний, то можна залишатися здоровим і бути бадьорим протягом року!

Отже, якщо ви мене почули і почнете посилювати свій Клітинний імунітет один раз на рік, то відповідно, ваші захисні клітини Т-лімфоцити стануть сильними, виконуватимуть свої захисні функції, і організм віддячить вам відмінним здоров'ям.

У цьому незаперечну допомогу може надати Инмунофлам®




Цей унікальний природний препарат має цілу низку переваг для здоров'я:⠀ 

має потужну імуномодулюючу дію і неймовірно посилює (40%) Т-клітинний імунітет, який є непереборною перешкодою для  вірусів і бактерій, котрі живуть і розмножуються тільки  в ДНК клітинах людини наносячи колосальну шкоду організму.

До того ж містить понад 70 високоефективних лікувальних компонентів, серед яких є природні антибіотики, які одночасно надають:

✅Противірусну,✅ протибактеріальну, ✅протигрибкову, ✅протизапальну, ✅ протиалергійну та протипухлинну дію.

✅також характеризуються наявністю знеболювального та жарознижувального  ефектів.

✅Володіє противораковими властивостями;

✅Захищає від вірусних, бактеріальних, грибкових інфекцій дихальних шляхів та їхніх ускладнень.

Такий захист потрібен людям різних вікових категорій:

дітям які відвідують дитячі садки та шкільного віку;

дорослим, які працюють в колективі, спілкуються з іншими людьми;

✅особливо людям пенсійного віку, у них Т- клітинний імунітет дуже слабкий і вырусні інфекції становлять серйозну небезпеку.

Властивості Інмунофламу:

✅ Має імуномодулюючу дію, а НЕ імуностимулюючу,  тобто підвищує знижений клітинний імунітет і нормалізує підвищений. Це ДУЖЕ важливо, тому що стимулювати і так високий рівень останнього небезпечно.

✅ Захищає від внутрішньоклітинних вірусів і бактерій, токсичних грибків та ракових клітин; 

✅ Покращує та стимулює ГУМОРАЛЬНИЙ імунітет у кишечнику; 

✅ Перешкоджає виробленню активних радикалів, а отже, захищає організм від серцевих захворювань;

✅ Розжижую кров і захищає від інсультів та інфарктів;

✅ Уповільнює процеси старіння;

Перешкоджає розвитку діабету і атеросклерозу.

🔸Стабілізує роботу серцевого м'яза.  

✅ Захищає печінку, понижує рівень холестерину та виводить токсини;   

Запобігає утворенню злоякісних пухлин.   

✅ Впливає на зниження гормонів стресу;

✅ Підвищує енергію та поліпшує працездатність;

✅ Покращує роботу шлунково-кишкового тракту та стан мікрофлори кишечника;

має детокс-властивості: сприяє захисту від негативного впливу навколишнього середовища, зниженню концентрації радіонуклідів, виведенню продуктів метаболізму.

Всього один препарат - і "НІ" хронічній втомі, застуді, нежиті та грипу!

Люди, які приймали і приймають Інмунофлам із захопленням відзначають, що у них при прийомі з'являється енергія та підвищується працездатність, проходить нежить, кашель, гострі та  хронічні захворювання, алергічні реакції, запальні, аутоімунні та пухлинні процеси.

Нехай ваше здоров'я зміниться, як змінилося моє та моїх пацієнтів, рідних, близьких, знайомих та друзів.

https://www.otzyvua.net/inmunoflam-peruanskiy-koshachiy-kogot

Бажаю вам, щоб ви були здорові та щасливі, мали сильний Клітинний імунітет та міцне здоров'я!

Будь ласка, пишіть відгуки та розкажіть, при яких захворюваннях Інмунофлам допоміг вам та вашим близьким. Це допоможе більшій кількості людей узнати про нього та позбавитися різних проблем зі здоров'ям.

Отримати безкоштовну консультацію ви можете за вказаними телефонами:

 +380 (44) 5781748 Міський

+380 (67) 1112170 Київстар

+380 (50) 857-25-64 Vodafone

+380 (63) 578-17-48 Lifecell

 Замовити Інмунофлам можно за посиланням:                                         https://inmunoflam.com


Комментарии

  1. Я і моя сім'я користуємось лікарським природним препаратом Інмунофлам на протязі 20 років для укріплення імунної системи та зміцнення здоров'я. Назначаю його своїм пацієнтам і завжди маю позитивні результати в лікуванні різних захворювань.
    Рекомендую і вам ІНМУНОФЛАМ. Цей дієвий природний імуномодулятор захищає від вірусів, бактерій, грибків, а отже захищає організм від вірусних, бактеріальних, грибкових інфекцій та запальних процесів, також перешкоджає виробленню активних радикалів, а отже, захищає організм від старіння, раку та серцевих захворювань. До того ж, Інмунофлам впливає і на зниження гормонів стресу, підвищує енерію та поліпшує працездатність. Приймайте і ви Інмунофлам раз на рік і будете здорові! Лікар загальної практики В.Колесников

    ОтветитьУдалить
  2. Завдяки Інмунофламу я і моя сім'я легко переносимо усі вірусі або і взагалі не піддаємось іх впливу Важко повірити що таке ДИВО але воно дійсно є Дякуємо за цей препарат

    ОтветитьУдалить

Отправить комментарий

Популярные сообщения из этого блога

Почему у всех слабый Т- клеточный иммунитет? Почему не хватает Т- лимфоцитов?

Самая главная система в организме человека - это и ммунная система.  Она отвечает за все сферы здоровья, как физического, так и эмоционального. Каждый человек, заботящийся о своем здоровье, должен знать  как она работает. Когда в иммунной системе происходит сбой, тогда онкологического заболевания не избежать. Задумывались ли вы о том, к акой иммунитет защищает нас от инфекций? Ведь  у нас в организме не один иммунитет, как многие считают, а  два вида иммунитета - это  Гуморальный иммунитет и Т- клеточный иммунитет. Об иммунитете сейчас много  пишут и много говорят.  Эта тема хоть и лежит на поверхности, но о ней не все рассказывается.   В этой статье я постараюсь простыми и доступными словами вам рассказать, почему  у всех слабый   именно -  Т- клеточный иммунитет . Объяснить, почему в организме мало  иммунных клеток  Т- лимфоцитов,  которые обеспечивают защиту от болезнетворных микробов и раковых клеток. ❗ Основной причиной ослабленного Т- клеточного иммунитета является главный  орг

Як правильно поліпшити свою імунну систему

  Хочете  до глибокої старості   бути  здоровими та енергійними  - зміцнюйте свою імунну систему, яка є  царицею всіх систем організму. Я кщо є порушення в роботі імунної системи будуть проблеми з усіма органами та системами. Вона з абезпечує захист організму і від своїх хвороботворних мікробів з якими ми народжуємося, і чужих, з навколишнього середовища.  Отже, від стану імунної системи залежить наскільки міцне буде наше здоров'я.  Але чи замислювалися ви над тим, як працює наша імунна система – чому порушується? Який вид імунітету захищає від інфекцій? ❓ А чи знаєте ви, що в  нашому організмі не один імунітет, а два види імунітету , - це Гуморальний імунітет  і "Т" - клітинний імунітет.  ❓ Та   чи знаєте ви щось про свій орган тимус ?  Я гадаю, що фактично нічого.   До мене багато людей звертаються за допомогою, і ви знаєте і жодного разу ніхто не відповів, де тимус знаходиться і які функції він виконує.                               Тимус - це головний орган імунної

Як позбутися алергії

  Літо - це час сонця, фруктів, овочів, цвітіння рослин та дерев… Але для багатьох людей – це час загострення алергічних захворювань. Щоб зрозуміти, чому виникає алергія, важливо знати, що за захист організму від збудників та звільнення від інфекційних та алергічних захворювань відповідає імунна система. Мало кому відомо, що в нашому організмі є два види імунітету  - це  гуморальний  імунітет і   "Т" - клітинний імунітет . За статистикою алергічні патології  пов'язані з  розрегулюванням  імунної системи .  Для їх усунення потрібно  скоригувати  роботу цих  двох  важливих функцій імунної системи -   гуморального і  Т- клітинного  імунітету. Отже досить відчувати себе заручником алергії!  Инмунофлам®  - супер препарат для корегування імунної системи.  ⭕ До складу Інмунофлама входить пентациклічний оксиндольний алкалоїд ізоптероподін, який має імуномодулювальну та імунокорегуючу дії.  Інакше кажучи,  ізоптероподін - це єдиний  рослинний антибіотик, який  здатний зміцнити Т-