К основному контенту

Визнаний вченый-фармаколог - Іван Чекман про особливості та унікальність препарату Інмунофлам



Визнаний вчений-фармаколог, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри фармакології Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, член-кореспондент НАН і АМН, лауреат Державної премії України, заслужений діяч науки і техніки України; професор кафедри фармакології Київського медичного університету УАНМ - Чекман Іван Сергійович про особливості, переваги та унікальність препарату ІНМУНОФЛАМ®.        

Починаючи з 70-х років ХХ століття вчені світу активно вивчали лікувальні властивості лікарської деревоподібної рослини Uncaria tomentosa willd (dc)

Встановлено та докладно вивчено всі її фізіологічно активні речовини, досліджено лікувальні властивості, розроблено препарати на їх основі, які широко застосовують у багатьох країнах світу.

З кори лікарської рослини Uncaria tomentosa willd отримали препарат ІНМУНОФЛАМ®, який дозволений до застосування фармакологічним центром МОЗ України і є альтернативним засобом допомоги імунній системі організму при патологічних станах.



Поява ІНМУНОФЛАМА® дуже своєчасна. Занадто багато людей гине від раку, продовжують розвиватися нові потенційно небезпечні смертельні віруси. Надмірне споживання антибіотиків послаблює нашу імунну систему, і тому використання таких рослинних препаратів, як ІНМУНОФЛАМ як один з альтернативних способів допомоги імунній системі організму, стає швидше правилом, ніж винятком.

Клінічна практика лікарів України свідчить про низку цікавих клініко-фармацевтичних властивостей  медпрепарату ІНМУНОФЛАМ.

По-перше Інмунофлам містить у своєму складі фізіологічно активні речовини рослини,  які виявляють імунорегулюючу дію, потім фізіологічно активні речовини Інмунофламу проявляються виражену протизапальну дію.

Особливо цікавий аспект клінічної фармакології Інмунофлама в тому, що він має протипухлинну дію, при тому зупиняючи ріст і розмноження як доброякісних, так і злоякісних клітин.

Інмунофлам має і противірусну дію і ця противірусна дія викликає як вплив на імунну систему так і безпосередньо пригнічуючий ефект на ріст та розмноження вірусів.

Узагальнюючи можна сказати, що Інмунофлам - це той препарат, в який природа вклала всі фізіологічно активні речовини, які проявляють різнобічну дію на організм.

І ось такі різнобічні клініко-фармакологічні властивості Інмунофламу свідчать про доцільність більш широкого його впровадження у медичну практику.

В цьому відео Чекман Іван Сергійович розповідає про особливості препарату Інмунофлам.

https://www.youtube.com/watch?v=pgSS6CWz7S4

Для отримання консультації фахівця телефонуйте за вказаними телефонами:

+380 (44) 5781748 Міський +380 (67) 233-74-80 Київстар +380 (050) 857-25-64 Vodafone +380 (63) 578-17-48 Lifecell Інмунофлам замовити на сайті:

https://inmunoflam.com.ua








Комментарии

  1. Инмунофлам принимаю уже четвертый год подготавливаю организм к лету До приема Инмунофлама иммунитет был у меня на нуле я легко подхватывала простуду ангину страдала от упадка сил вирусных инфекций были проблемы со сном По совету врача принимала препарат три месяца результаты замечательные Чувствую себя хорошо Настоятельно рекомендую Инмунофлам всем кто хочет укрепить иммунитет о вообще свое здоровье

    ОтветитьУдалить

Отправить комментарий

Популярные сообщения из этого блога

Як правильно поліпшити свою імунну систему

  Хочете  до глибокої старості   бути  здоровими та енергійними  - зміцнюйте свою імунну систему, яка є  царицею всіх систем організму. Я кщо є порушення в роботі імунної системи будуть проблеми з усіма органами та системами. Вона з абезпечує захист організму і від своїх хвороботворних мікробів з якими ми народжуємося, і чужих, з навколишнього середовища.  Отже, від стану імунної системи залежить наскільки міцне буде наше здоров'я.  Але чи замислювалися ви над тим, як працює наша імунна система – чому порушується? Який вид імунітету захищає від інфекцій? ❓ А чи знаєте ви, що в  нашому організмі не один імунітет, а два види імунітету , - це Гуморальний імунітет  і "Т" - клітинний імунітет.  ❓ Та   чи знаєте ви щось про свій орган тимус ?  Я гадаю, що фактично нічого.   До мене багато людей звертаються за допомогою, і ви знаєте і жодного разу ніхто не відповів, де тимус знаходиться і які функції він виконує.                               Тимус - це головний орган імунної

Почему у всех слабый Т- клеточный иммунитет? Почему не хватает Т- лимфоцитов?

Иммунная система - самая главная система в организме человека. Она отвечает за все сферы здоровья, как физического, так и эмоционального. Человеку, который заботится о своем здоровье необходимо знать как работает его иммунная система. Когда  в иммунной системе по какой - то из причин происходит сбой, тогда  проблемы со здоровьем растут как снежный ком  и онкологии не избежать. А вы когда-нибудь задумывались о том, к акой иммунитет защищает нас от инфекций? Ведь  у нас в организме не один иммунитет, как многие считают, а  два вида иммунитета - это Гуморальный иммунитет и Т- клеточный иммунитет. Иммунная система - очень сложная тема, поэтому я не стану в нее углубляться, а постараюсь простым и доступным языком рассказать вам о   жизненно важной функции иммунной системы   -  Т- клеточном иммунитете. О бъясню,  почему у каждого он  снижен .  Почему   в организме мало Т-лимфоцитов и они не могут обеспечить защиту от болезнетворных микробов - вирусов, бактерий, грибков, а также раковых кл

Як позбутися алергії

  Літо - це час сонця, фруктів, овочів, цвітіння рослин та дерев… Але для багатьох людей – це час загострення алергічних захворювань. Щоб зрозуміти, чому виникає алергія, важливо знати, що за захист організму від збудників - вірусів, бактерій, грибів та звільнення від інфекційних та алергічних захворювань відповідає життєво важлива функція імунної системи,  - Т-клітинний імунітет. У квітні 2005 року у великих містах України проводилось соціологічне опитування. Постало питання: що ви знаєте про імунітет? Було опитано 2784 особи віком від 15 до 87 років.  З перших опитувань з'ясувалося, що деякі люди взагалі навіть слова такого не знають. Більшість людей відповіли, що від імунітету залежить захворюваність на простудні, інфекційні захворювання та грип. Дехто вважав, що імунітет пов'язаний зі СНІДом. А деякі люди відповіли, що імунітет запобігає розвитку раку. Але жоден з опитуваних не сказав, що у нас в організмі є ДВА види імунітету. Вченими вже давно доведено, що імунна система